ERP – Bedrijfsbeheer

Al je verkoopactiviteiten stroomlijnen vanuit één systeem.

ERP – Bedrijfsbeheer

ERP - Bedrijfsbeheer

Succesvolle verkoop heeft behoefte aan een optimaal systeem.

ERP - Bedrijfsbeheer

In 2022 werd de globale ERP marktwaarde geschat op 45,2 miljard euro. Naar verwachting wordt deze waarde bijna verdubbeld, en is in 2028 de geschatte marktwaarde 78,2 miljard euro. Dit komt onder andere door toenemende digitaliseren van bedrijven, dat er meer bedrijven in de wereld bijkomen en door de toenemende complexiteit van regelgeving.

Wat is een ERP-systeem?

Een ERP-systeem is een soort hele slimme computer. Die computer doet van alles, zoals rekenen met geld, bijhouden wat er in de winkel is, regelen wie werkt en zelfs kijken hoeveel artikelen er gemaakt moeten worden. Al die informatie wordt netjes op één plek bewaard, zodat iedereen in het bedrijf altijd hetzelfde weet. Hierdoor wordt alles makkelijker, omdat iedereen met dezelfde gegevens werkt en op deze manier goed samen kan werken.

Bekijk hier wat een ERP-systeem is in 60 seconden!

Video afspelen

Waarom zou je een ERP-systeem aanschaffen?

Een bedrijf is vaak een groot en complex gebeuren, met allerlei taken en informatie die overal verspreid zijn. Een ERP-systeem, zoals Logivert, is als een “slimme assistent” die alles bundelt en je helpt om dat avontuur soepeler te doorlopen.

Met een ERP-systeem worden verschillende aspecten van een bedrijf, zoals voorraadbeheer, orderverwerking, financiën en meer, samengebracht op één centrale plek. Hierdoor hoef je niet meer in verschillende hoeken te zoeken en kun je alles efficiënter beheren.

Een van de grote voordelen is dat je hierdoor een beter overzicht hebt. Het systeem geeft je inzicht in wat er allemaal gaande is in jouw bedrijf. Het is als een kaart die je de weg wijst in het bedrijfsdoolhof. Hierdoor kun je sneller en slimmer beslissingen nemen.

Daarnaast bespaart een ERP-systeem tijd. Routinetaken worden geautomatiseerd, waardoor medewerkers zich op belangrijkere zaken kunnen concentreren. Deze “slimme assistent” neemt als het ware de saaie klusjes uit handen, zodat jij je kunt richten op de belangrijke uitdagingen.

Een ander voordeel is dat een ERP-systeem zorgt voor consistentie. Alle afdelingen gebruiken dezelfde informatie, wat verwarring en fouten helpt voorkomen. Het is als een taalgids die ervoor zorgt dat iedereen in het bedrijf dezelfde taal spreekt.

Al met al maakt een ERP-systeem het bedrijfsleven gestroomlijnder, efficiënter en beter beheersbaar. Het is als het hebben van een betrouwbare assistent die je helpt om het jouw onderneming succesvol te doorlopen.

Bekijk hier de trotse klanten van Logivert

Waarom een ERP-pakket bij Logivert?

Een ERP-pakket bij Logivert heeft veel voordelen. Allereerst wordt jouw ERP systeem helemaal ontworpen hoe jij wilt dat het eruit komt te zien. Onze mensen doen er alles aan om jouw wensen zo goed als mogelijk te verwerken in het systeem, zodat het jouw systeem wordt.

Het ERP systeem van Logivert heeft natuurlijk al je bedrijfsprocessen in één handig systeem, waardoor je alles vanaf één plek kunt beheren. Of je nu producten verkoopt, voorraden bijhoudt, bestellingen verwerkt of financiën beheert, Logivert maakt het eenvoudig en efficiënt.

LogiVert helpt jouw bedrijf verantwoordelijkheid te nemen voor duurzaamheid door hen te ondersteunen bij het verduurzamen van je bedrijfsprocessen met behulp van onze software.

Het belangrijkste is dat Logivert bekend staat om zijn ervaring en uitstekende service. Met meer dan 20 jaar ervaring begrijpt Logivert de uitdagingen van verschillende bedrijven en biedt het een betrouwbare oplossing. De klantenservice van Logivert staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, waardoor je met vertrouwen kunt rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.