CRM – Relatiebeheer

Alle klantinformatie in één systeem.

CRM – Relatiebeheer

CRM - Relatiebeheer

Alles over jouw klanten in één systeem.

CRM - Relatiebeheer

Een interessant feitje over CRM is dat jouw gemiddelde ROI (return on investment) voor elke besteedde euro aan CRM-software ongeveer 8,10 euro bedraagt. Dit geeft aan hoe effectief CRM-systemen kunnen zijn in het verhogen van de efficiëntie van jouw bedrijf. Ontdek de voordelen en belangrijke functies van het Logivert CRM-systeem, en begrijp waarom onze ervaring en service je onmisbare partner zijn in het beheren van jouw klantrelaties.

Wat is een CRM-systeem en waarom is het handig om er één te hebben?

Stel je voor dat je een archiefkast hebt waarin je alle belangrijke informatie over je contacten bewaart. In een archiefkast organiseer je alle details zorgvuldig, zoals namen, contactgegevens en recente interacties, waardoor je een overzicht hebt van al je contacten.

Nou, bedrijven hebben ook zoiets nodig, maar dan voor hun klanten en leveranciers. Dat heet een CRM-systeem. Het is als een digitaal schrift waarin je alles kunnen bewaren over je klanten. Zo weet je precies wie je klanten zijn, wat ze willen, en wanneer ze voor het laatst iets hebben gekocht. Dat maakt het veel makkelijker voor jouw bedrijf om goed voor je klanten te zorgen en te begrijpen wat ze nodig hebben. Een CRM-systeem is als het geheime wapen van bedrijven om klanten blij te maken.

Bekijk hier de trotse klanten van Logivert

Waarom kiezen voor het CRM-systeem van Logivert?

Met het Logivert CRM-systeem krijg je een handige tool die je veel over je klanten en leveranciers vertelt.

Het laat je niet alleen zien wie je klanten zijn, maar ook waar ze van houden en wanneer je voor het laatst contact met ze hebt gehad.

Je kunt makkelijk taken en afspraken plannen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s. En deze taken zijn ook gekoppeld aan specifieke klanten, zodat iedereen weet wat er nog moet gebeuren of welke plannen er zijn voor die klant.

Ook is er de mogelijkheid om je klanten op de hoogte te houden met mails en nieuwsbrieven. Het systeem maakt het super makkelijk om dit te doen en kan het worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Wat Logivert echt onderscheidt, is onze jarenlange ervaring en geweldige service. Het is alsof je een vriend hebt die alles weet over klantrelaties en altijd voor je klaarstaat. Logivert heeft al zoveel meegemaakt en uit ervaring opgebouwd dat je erop kunt vertrouwen dat we weten wat we doen.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.