Implementatie en advies

Implementatie en advies

We helpen u met de inrichting van uw verkoopsoftware, zodat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van LogiVert. Als u overstapt van een bestaand systeem naar LogiVert zorgen we ervoor dat u snel en efficiënt uw artikelen en klanten over kunt zetten naar LogiVert middels slimme export en imports.

Onze consultants ondersteunen u met de expertise die u van een LogiVert expert mag verwachten. LogiVert biedt u ook de mogelijkheid om proces en functionaliteit op uw eisen in te richten.
Onze programmeurs zijn in staat om uw specifieke maatwerk wensen op te nemen in de software zodat u in staat wordt gesteld de werkzaamheden uit te voeren op de manier waarop u dat wenst.

Vaak is er veel tijdsbesparing mogelijk door processen anders in te richten, en gebruik te maken van handige tools. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren hierover. U houdt meer tijd over voor klanten en verkoop.

Ons stappenplan voor een succesvolle implementatie

Intake:

In de projectintake bepalen we samen welke processen worden geïmplementeerd, wat het stappenplan voor het project is. De doelstellingen, verwachtingen worden concreet vastgesteld, en er worden heldere afspraken gemaakt wie waarvoor verantwoordelijk is.

Implementatie:

De processen worden ingericht, sjablonen voor facturen, offertes, labels, etc. Opgezet. Koppelingen geactiveerd, en het design en de bouw van de webshop wordt gedaan.

Shop Inrichten:

Als de processen zijn ingericht, en de koppelingen zijn gemaakt, is het tijd voor het vullen van de shop. Artikelen met alle bijbehorende gegevens, klantgegevens.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.