Implementatie en advies

Ons stappenplan voor een succesvolle implementatie.

Implementatie en advies

Implementatie en advies

De implementatie van een nieuw softwareplatform is als het instellen van je nieuwe telefoon. Het kan een ingewikkelde onderneming zijn, maar bij Logivert zorgen we ervoor om deze overgang zo soepel en effectief mogelijk te maken. Onze aanpak bevat niet alleen de technische aspecten van het integreren van de software, maar ook bieden we waardevol advies en begeleiding gedurende het hele proces.

Service van Logivert

Een belangrijk onderdeel van de service “implementatie en advies” zijn onze trainingen en begeleiding door onze medewerkers. We bieden persoonlijke begeleiding aan, zowel op locatie, online als bij ons op kantoor. Deze trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Of het nu gaat om het gebruik van de basisfuncties, artikel- en relatiebeheer, e-commerce of technisch beheer, we zorgen ervoor dat jouw team vertrouwd raakt met alle mogelijkheden van Logivert.Afbeelding ter illustratie voor implementatie en advies

Voor bedrijven met meer specifieke behoeften biedt Logivert ook maatwerkoplossingen. Onze programmeurs zijn in staat om specifieke maatwerkfuncties toe te voegen aan de software, waardoor deze nog beter aansluit op de unieke processen binnen jouw onderneming.

Gedurende het hele proces en in de toekomst staat ons supportteam paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om effectieve oplossingen te bieden en snel te schakelen bij uitdagingen.

Bij Logivert geloven we dat de implementatie van onze software niet alleen een technische uitdaging is, maar dit proces heeft ook advies, begeleiding en training nodig. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw bedrijf maximaal profiteert van de mogelijkheden die Logivert te bieden heeft.

Bekijk hier de trotse klanten van Logivert

Hoe gaan wij ter werk?

We helpen je met de inrichting van jouw verkoopsoftware, zodat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van Logivert. Als je overstapt van een bestaand systeem naar Logivert zorgen we ervoor dat je snel en efficiënt jouw artikelen en klanten over kunt zetten naar Logivert middels slimme export en imports.

Onze consultants ondersteunen je met de expertise die je van een Logivert expert mag verwachten. Logivert biedt je ook de mogelijkheid om proces en functionaliteit op jouw eisen in te richten.
Onze programmeurs zijn in staat om jouw specifieke maatwerk wensen op te nemen in de software zodat je in staat wordt gesteld de werkzaamheden uit te voeren op de manier waarop jij dat wenst.

Vaak is er veel tijdsbesparing mogelijk door processen anders in te richten en gebruik te maken van handige tools. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren hierover. Je houdt meer tijd over voor klanten en verkoop.

Ons stappenplan voor een succesvolle implementatie:

Intake:

Ons stappenplan voor implementatie begint met een grondige intake. In deze fase bespreken we de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. We bepalen welke processen geïmplementeerd moeten worden en stellen heldere doelstellingen vast. Dit vormt de basis voor een gestructureerd projectplan en duidelijke afspraken over verantwoordelijkheden.

Implementatie:

De implementatiefase heeft veel onderdelen als het gaat over wat er moet worden ingericht. Zo moeten er verschillende onderdelen worden opgezet zoals sjablonen voor facturen, offertes, labels, enzovoort. Daarnaast activeren we koppelingen en verzorgen het ontwerp en de bouw van je webshop als dat nodig is. Deze fase is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem perfect aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

Shop Inrichten:

Wanneer alle processen zijn ingericht en de koppelingen zijn geactiveerd, richten we ons op het inrichten van de webshop met alle benodigde gegevens, zoals artikelen en klantinformatie. Hierbij maken we gebruik van slimme export- en importmogelijkheden om de overgang vanaf jouw huidige systeem soepel te laten verlopen.

Benieuwd naar al onze diensten?

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.