Diensten

Professionele begeleiding om je van A tot Z te helpen

Ondersteunende diensten.

Logivert helpt je jouw systeem in te richten.

Diensten van Logivert

Bij Logivert staat goede service voor onze klant hoog in het vaandel. Wij willen u altijd helpen op welke manier dan ook. We bieden een scala aan diensten aan om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Deze diversiteit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te leveren die perfect aansluiten bij vereisten van elke klant.

Implementatie en advies

Bij Logivert begrijpen we dat overstappen naar een nieuw systeem niet eenvoudig is. 

Het kan vaak ingewikkeld lijken en gepaard gaan met kosten. Bovendien voel je je misschien vertrouwd met je huidige systeem, wat je niet snel wilt loslaten. Logivert staat klaar om je te ondersteunen bij een soepele overgang. Onze programmeurs zorgen moeiteloos en snel voor de overzetting van al jouw artikelen, systemen en klanten naar Logivert.

Software as a Service

Logivert levert je veel voordeel en gemak op. Je hebt altijd toegang tot de software van jouw systeem via de Cloud. 

Dit betekent dat jij via jouw telefoon snel vanuit thuis kunt kijken hoe het gaat met jouw bedrijf. Zo kun je zien wat de dagelijkse verkopen zijn en snel de voorraden controleren. Daarnaast geeft het je veel voordelen op zoals automatische updates, back-up van je administratie, en een snelle webshop

Logivert hardware

Kassasysteem - POS

In de totaaloplossing van Logivert is naast de software ook hoogwaardige hardware inbegrepen. 

Of je personeel nu in het magazijn, bij de kassa of op kantoor werkt, jouw personeel wilt niet worden belemmerd door vastlopende apparatuur. Logivert biedt kwalitatieve hardware met onze goede service. We hebben barcode scanners, ticket printers, kassasystemen, klantendisplays, kassalades en labelprinters bij Logivert.

Webshop ontwerp

Bij Logivert maken we webshops die er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed werken.

Onze programmeurs maken een professioneel ontwerp dat past bij jouw stijl en wensen. Daarna zorgen onze medewerkers ervoor dat alles technisch in orde is. De webshop wordt zo ingericht dat het er top uitziet én uitstekend werkt op zowel je mobiel als computer. Logivert gaat verder dan alleen een goed design, we zorgen voor een webshop dat slim en gebruiksvriendelijk is.

Online marketing

Logivert helpt je met de marketing om meer te verkopen. 

Onze marketingpartner, Leads International, zorgt ervoor dat jouw webshop goed gevonden wordt. Met betaalde advertenties, betere organische zoekresultaten, en met posts op social media die bij je doelgroep aansluiten, zo maken we jouw winkel populair. Als je de grenzen wilt oversteken en internationale klanten wilt aantrekken, is dat geen obstakel. Met onze exclusieve samenwerking met Leads International verbreden we jouw bereik naar het buitenland en ondersteunen we jouw groei op wereldwijde schaal. Dit is wat Logivert, maar ook jouw bedrijf onderscheidt.

Integraties

Jouw bedrijf maakt ongetwijfeld gebruik van verschillende tools en diensten.

Daarom hebben we handige koppelingen met diverse partners om een soepele samenwerking te garanderen. Denk aan betaalproviders zoals iDeal en creditcard, logistieke dienstverleners zoals PostNL en DHL, en bekende marktplaatsen zoals Bol en Amazon. We ondersteunen je ook bij boekhouding, het krijgen van reviews, social media en meer. Mocht je specifieke wensen hebben, dan creëren we een op maat gemaakte integratie voor jouw bedrijf.

Trainingen en masterclasses

Het systeem van Logivert is enorm uitgebreid en heeft talloze functies.

Om optimaal gebruikt te kunnen maken van ons systeem bieden wij bij Logivert trainingen en masterclasses aan voor jouw bedrijf. Deze trainingen, zijn zowel online als op locatie, en ook nog eens op maat gemaakt voor jouw bedrijf en branche. Of het nu gaat om basisfuncties, artikel- en relatiebeheer, e-commerce of systeemonderhoud, we zorgen ervoor dat je het meeste uit Logivert haalt. Ook organiseren we regelmatig masterclasses voor verdieping en voor het ontdekken van nieuwe functies.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.