Oplossingen

De pijlers van Logivert: jouw bedrijf ondersteunen in zijn groeiproces.

Oplossingen

Oplossingen

Jouw bedrijf ondersteunen in zijn groeiproces.

De oplossingen van Logivert

Wij bij Logivert begrijpen dat jouw bedrijf groeit en dat je nu behoefte hebt aan slimme oplossingen om alles in goede banen te leiden. Wanneer je meerdere fysieke winkels hebt en een goedlopende webshop, wordt het steeds lastiger om al die informatie en producten overzichtelijk te houden. Dat is het moment waarop de oplossingen van Logivert in beeld komen. 

De oplossingen van Logivert zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor belangrijke dingen. Stel je hebt een bedrijf en het gaat de laatste tijd zo goed, dat je kunt uitbreiden naar meerdere fysieke winkels en een webshop. Over al deze verkooppunten heb je veel informatie en artikelen die je graag inzichtelijk wilt hebben. Door al deze verschillende verkooppunten kan het gebeuren dat je snel de controle verliest. Dan is het tijd om de oplossing van Logivert aan te schaffen.

ERP - Bedrijfsbeheer

Illustratie oplossingen en specifiek ERP - Bedrijfsbeheer

De oplossing van Logivert heeft een ERP-systeem, of te wel een Enterprise Resource Planning systeem. 

Dit is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de meeste bedrijven. Het helpt jou met veel repetitieve bedrijfsprocessen, door deze processen te automatiseren. Zo heb je altijd inzicht in hoeveel jij van elk product op voorraad hebt, ook voor verschillende locaties. Het systeem zorgt ervoor dat bestellingen worden verwerkt voor verzending, het kan besteladviezen maken op basis van jouw voorraad en je hebt een eigen ingesteld dashboard om altijd en overal inzicht te hebben in jouw omzet, wat er verkocht is, hoeveel er verkocht is, enzovoort.

E-commerce

Illustratie oplossingen en specifiek e-commerce

Vervolgens heeft de oplossing ook een e-commerce pakket, misschien wel jouw belangrijkste vorm van inkomstenbron tegenwoordig. 

Met e-commerce is het belangrijkste dat jouw product(en) bij de klant komt. Maar zowel jij als wij weten dat dat niet zomaar gaat. Er gaat veel werk aan vooraf. Zo heb je een website nodig, een webshop, maar ook integraties met bezorgdiensten. Kortom: Er zijn veel dingen waar je aan moet denken. Bij Logivert wordt dit helemaal voor jou gedaan. Jij kunt jouw wensen over hoe jouw website eruit moet komen zien doorgeven aan ons en wij zorgen ervoor dat het strak op de website- en shop komt te staan.

CRM - Relatiebeheer

Illustratie oplossingen en specifiek CRM - Relatiebeheer

Het CRM-pakket is het derde onderdeel van onze oplossing, met dit pakket houd je voor zowel klanten als leveranciers alle belangrijke informatie bij. 

Ook zorg je ervoor dat jij alle informatie over klanten en leveranciers op een plek hebt. Zo kun je bijvoorbeeld gerichter marketingcampagnes uitzetten. Door het verzamelen van klantinformatie kun je nieuwsbrieven via de mail uitzetten of andere soort marketing gericht op specifieke klanten. Ook staan alle orders van klanten overzichtelijk, zodat jij snel inzicht hebt in de orderhistorie van een specifieke klant. Ook kun je via dit systeem afspraken met klanten inzetten en opmerkingen noteren, zodat collega’s altijd op de hoogte zijn over al jouw klanten en relaties.

POS - Kassa

Illustratie oplossingen en specifiek POS - Kassa

Tot slot heeft Logivert een kassasysteem inclusief een pinterminal. 

Een fysiek product wat naadloos samenwerkt met alle andere pakketten van Logivert. Met dit kassasysteem zorg je ervoor dat jij jouw klanten supersnel kan helpen met afrekenen. Deze kassa is voorzien van touchscreen, waardoor het makkelijk in gebruik is. De kassa heeft een mooie, professionele uitstraling en 5 jaar on-site garantie, zodat je bij problemen snel weer verder kunt.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.