Trainingen & Masterclasses

Om de software beter in te zetten en processen verder te optimaliseren.

Trainingen & Masterclasses

Om jou en jouw medewerkers optimaal met Logivert te laten werken bieden we (gepersonaliseerde) trainingen en masterclasses aan. Hiermee leren zij beter om te gaan van het systeem, zodat het beter ingezet kan worden voor dagelijkse toepassingen en processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Nieuwe medewerkers leren we snel thuis te raken in de software.

Trainingen

Logivert gaat nog verder om je in staat te stellen beter, sneller en efficiënter te kunnen werken. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten bieden we een ruim aanbod aan trainingen.
De trainingen worden specifiek aangepast aan jouw wensen, jouw medewerkers en branche. Trainingen kunnen zowel op locatie, online als bij ons op kantoor verzorgt worden.

In kleine groepen behandelen we de functionaliteiten van Logivert, afhankelijk van het doel van de training leveren we een maatwerk oplossing op basis van interactiviteit met de cursisten.
Onze training is zo ingericht dat jouw medewerkers oefenen in een omgeving die identiek is afgestemd op jouw eigen backoffice.

Een greep uit ons aanbod

Masterclasses

Logivert biedt de mogelijkheid om jouw systeemkennis, proceskennis en systeemoptimalisatie maximaal te ontwikkelen. Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan onze masterclasses. We behandelen specifieke onderwerpen en laten je kennismaken met nieuwe functionaliteiten. De masterclasses worden afwisselend online en op locatie in Tilburg verzorgd.  De masterclasses zijn niet alleen voor onze doorgewinterde klanten. We passen onze uitleg en demo’s zoveel mogelijk aan op de wensen en de behoefte van de deelnemers.

Heb je interesse in één van onze trainingen of masterclasses? Neem dan contact op, we nemen dan samen met jou de eisen en wensen door en doen je een voorstel op maat.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.