Trainingen & Masterclasses

Om de software beter in te zetten en processen verder te optimaliseren.

Trainingen & Masterclasses

Trainingen en Masterclasses

Kennis is de sleutel tot succes. Logivert biedt trainingen en masterclasses aan om jou en jouw werknemers te ondersteunen bij het optimaliseren van je Logivert-ervaring. Hierdoor leert jouw personeel beter om te gaan met het systeem, zodat Logivert beter kan worden ingezet voor dagelijkse toepassingen en processen. 

Trainingen

De trainingen van Logivert zijn ontworpen om zowel nieuwe als bestaande klanten te voorzien van de benodigde kennis om het maximale uit het systeem te halen. Of je nu net begint met Logivert of al ervaren bent, er is altijd een training die past bij jouw behoeften. In kleine groepen worden specifieke functies behandeld, dit kan verschillen van inkoop en verkoop tot technische inrichting en onderhoud.

De trainingen kunnen op locatie, online of bij Logivert op kantoor worden gegeven. Door deze trainingen krijg je de kans om in praktijk te leren en in een omgeving te oefenen die gelijk is aan je eigen backoffice.

Een greep uit het trainingsaanbod omvat onder andere inkoop en verkoop, artikel- en relatiebeheer, e-commerce, en technische inrichting en onderhoud. Deze op maat gemaakte trainingen zorgen ervoor dat je medewerkers op een efficiënte manier kunnen werken en zelfverzekerd worden in het gebruik van het Logivert-systeem.

 
Een greep uit ons aanbod

Heb je interesse in één van onze trainingen? Neem dan contact op, we nemen dan samen met jou de eisen en wensen door en doen je een voorstel op maat.

Masterclasses

Voor diegenen die hun kennis naar een nog hoger niveau willen tillen, biedt Logivert terugkerende masterclasses aan. Deze sessies gaan dieper in op specifieke onderwerpen en introduceren nieuwe functionaliteiten, waardoor je een beter inzicht krijgt in geavanceerde onderdelen van het Logivert-systeem.

De masterclasses zijn niet alleen voor ervaren gebruikers. Logivert past de uitleg en demo’s zoveel mogelijk aan op de behoeften van de deelnemers, waardoor het toegankelijk is voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde gebruikers.

Heb je interesse in een masterclasse van ons? Neem dan contact op, vervolgens nemen we samen met jou de eisen en wensen door en doen we een voorstel op maat.

Voordelen van de trainingen en masterclasses van Logivert

Door deel te nemen aan de trainingen en masterclasses van Logivert, kan jij als ondernemer en jouw werknemers profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste verbetert het de volledige efficiëntie van het gebruik van Logivert, waardoor dagelijkse taken makkelijker worden uitgevoerd. Nieuwe medewerkers worden snel vertrouwd met het systeem, wat het inwerken vereenvoudigt.

Daarnaast stelt de trainingen en masterclasses je in staat om jouw specifieke bedrijfsprocessen beter te begrijpen en aan te passen aan het Logivert-systeem. Dit resulteert in een geoptimaliseerde bedrijfsvoering, tijdsbesparing en een verbeterde focus op klanten en verkoop.

Door regelmatige educatieve sessies kan je ook profiteren van de nieuwste updates en functies die Logivert te bieden heeft. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en deze effectief kunnen toepassen in je eigen bedrijfsstrategie.

Benieuwd naar al onze diensten?

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.