Trainingen & Masterclasses

Trainingen & Masterclasses

Elke ondernemer is erbij gebaat dat er gebruik wordt gemaakt van systemen die meewerken in procesoptimalisatie en efficiëntie. Om u als ondernemer en uw medewerkers optimaal met LogiVert te laten werken bieden we tal van tools om u hierin te ondersteunen:
Ook bieden we klantspecifieke trainingen aan, zodat uw team precies leert op welke wijze binnen uw organisatie met LogiVert wordt gewerkt, en/of nieuwe medewerkers up to date worden gebracht.

Handleiding
Stap voor stap uitgeschreven hoe LogiVert efficiënt in te richten en eenvoudige werkinstructies voor uw medewerkers. Kijk voor meer informatie op onze support pagina.

Masterclasses
LogiVert biedt de mogelijkheid om uw systeemkennis, proceskennis en systeemoptimalisatie maximaal te ontwikkelen. Zes keer per jaar kunt u deelnemen aan onze masterclasses. We behandelen specifieke onderwerpen en laten u kennismaken met nieuwe functionaliteiten. De masterclasses worden afwisselend online en op locatie in Tilburg verzorgd.  De masterclasses zijn niet alleen voor onze doorgewinterde klanten, ook met een kleine webwinkel, webwinkel in een niche of business tot business is deelname erg waardevol. We passen onze uitleg en demo’s zoveel mogelijk aan op de wensen en de behoefte van de deelnemers.

Interesse? Schrijf je alvast in voor de volgende masterclasses.
Deelname is gratis.

5 mei 2022

Automatisch uw artikelen op marktplaatsen

Maak kennis met online marktplaatsen en leer Channable in te zetten om uw online verkopen te boosten

5 mei 2022

Haal alles uit Small Business

Haal alles uit Small Business –  Hoe u uw organisatie nog verder kan automatiseren en optimaliseren.

18 oktober 2022

(Webinar): SEO en SEA voor beginners

Verhoog uw vindbaarheid middels uw gepersonaliseerde marketing campagne.

15 november 2022

Content management

Onze marketing experts vertellen u alles over de do’s & dont’s over de inrichting van uw webshop.

Trainingen
LogiVert gaat nog verder om u staat te stellen beter, sneller en efficiënter te kunnen werken. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten bieden we een ruim aanbod aan trainingen.
De trainingen worden specifiek aangepast aan uw wensen, uw medewerkers en branche. Trainingen kunnen zowel op locatie, online of in bij ons op kantoor verzorgt worden.

In kleine groepen behandelen we de functionaliteiten van LogiVert, afhankelijk van het doel van de training leveren we een maatwerk oplossing op basis van interactiviteit met de cursisten.
Onze training is zo ingericht dat uw medewerkers oefenen in een omgeving die identiek is afgestemd op uw eigen backoffice.

Een greep uit ons aanbod:

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.