Integraties

Voor een optimale werking van jouw sales processen

Integraties

Integraties

Op deze pagina vind je alle integraties dat Logivert biedt met zijn software. Een geïntegreerd bedrijfssysteem is tegenwoordig van onschatbare waarde voor je onderneming. Logivert biedt een uitgebreid aanbod van integraties. Deze dienst geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om jouw processen te versnellen en de efficiëntie te verhogen. Laten we dieper ingaan op de integraties en ontdekken hoe Logivert je bedrijf kan helpen om optimaal te functioneren. Hier zijn alle service-tools die wij aanbieden op een rijtje:

Een belangrijk aspect van elke online winkel is een snelle betalingsafhandeling. Logivert integreert met betrouwbare betaalproviders zoals iDeal, MasterCard, Visa, en meer. Deze betaalproviders zorgen niet alleen voor een veilige transactie-ervaring voor klanten, maar ook voor een geoptimaliseerd betalingsproces voor jouw bedrijf.

Logivert’s integraties met logistieke dienstverleners zoals PostNL, Sendcloud, DHL, en UPS maken een goed beheer van jouw verzendingen mogelijk. Wat resulteert in een vloeiende orderafhandeling, real-time tracking en een verbeterde klantervaring.

Met integraties met marktplaatsen zoals Bol, Amazon, en eBay breidt Logivert de zichtbaarheid van jouw producten uit. Deze koppelingen maken het mogelijk om productinformatie eenvoudig te synchroniseren en geeft je toegang tot een breder publiek.

Koppelingen met vergelijkingswebsites

Met Logivert vergemakkelijkt het de integratie met vergelijkingswebsites zoals Kieskeurig.nl en Tweakers. Dit stelt jou in staat om jouw producten te presenteren aan klanten, wat resulteert in een grotere kans op conversie.

Het beheer van je financiën wordt vereenvoudigd dankzij de integraties met boekhoudsoftware zoals Twinfield en Snelstart. Hierdoor behoud je de nauwkeurigheid van jouw financiële administratie en bespaar je tijd op handmatige taken.

Klantbeoordelingen en keurmerken

Logivert integreert naadloos met klantbeoordelingssystemen zoals Klantenvertellen en andere keurmerken zoals Qshops en Thuiswinkel waarborg. Het onderstreept niet alleen de betrouwbaarheid van jouw webshop, maar geeft je ook waardevolle feedback voor optimalisatie.

Het marketingteam van Logivert ondersteunt je bedrijf met zoekmachineadvertenties (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), en social media marketing. Deze geïntegreerde aanpak vergroot jouw online zichtbaarheid, verbetert je merkbekendheid en helpt het met conversies.

Voor enterprise-gebruikers gaat Logivert nog een stap verder. Door specifieke integraties te realiseren met jouw bedrijfssystemen of andere branche-applicaties wordt het Logivert-systeem perfect aangesloten op de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Benieuwd naar al onze diensten?

Overzicht van de integraties in Logivert

Betaalproviders

iDeal

MasterCard / Visa

Bancontact

Sisow

Multisafepay

Buckaroo

Rabo Omnikassa

Sepay

Icepay

Ingenico

Informeer naar de overige providers die we aanbieden

Logistiek

PostNL / MyParcel

Sendcloud

DHL

GLS

BPost

DPD

UPS

XML en CSV exports voor fulfilment

Marktplaatsen

Channable

Bol.com

Amazon

Google Shopping

Marktplaats.nl

Beslist.nl

eBay

Configureerbare feeds (voor bijna alle markplaatsen)

Vergelijkingsites

Kieskeurig.nl

Tweakers

Configureerbare feeds (voor bijna alle vergelijkingsites)

Boekhouding

Twinfield

Snelstart

Configureerbaar voor een breed scala aan boekhoudpakketten

Reviews en keurmerken

Klantenvertellen

Qshops keurmerk

Thuiswinkel waarborg

Webshop keurmerk

Webwinkel keur

Marketing, data & social media

Mailcampaigns

Google Ads

Google Search Console

Google Tag Manager

Facebook

Twitter

LinkedIn

Overige integraties & partners

PSinFood Service

Friederichs Optiek

Midelco

Leads International

We realiseren ook specifieke integraties met jouw bedrijfssystemen of branche-applicaties

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.