Logivert hardware

Onze hardware werkt optimaal en gegarandeerd met Logivert!

Logivert hardware

Logivert hardware

Jouw bedrijf kan niet zonder betrouwbaar hardware. Hardware is de basis van een soepel draaiend bedrijf. Haperende apparatuur is op geen enkele plek in je bedrijf wenselijk. Daarom bieden wij een kwalitatief sterke hardware oplossingen aan, met een uitgebreid garantiepakket. Voor in het magazijn, achter de kassa of op kantoor, wij zorgen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid om jouw bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Handscanners- en terminals

Onze handscanners- en terminals zijn ontworpen om onder alle omstandigheden te kunnen presteren. Of je nu te maken hebt met een stoffig magazijn, verkleurde labels door zonlicht of andere uitdagende klimaatomstandigheden, onze scanners kunnen barcodes betrouwbaar lezen, zelfs op grotere afstanden. Zo blijf je efficiënt werken, in welke omgeving dan ook.

Barcode scanners

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Ticket printers

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Label- en bonprinting

Voor label- en bonprinting bieden we printers aan die scherp en snel kunnen afdrukken op verschillende materialen. Of je nu kassabonnen aan de balie afdrukt, product labels op kantoor nodig hebt, of verzend labels in het magazijn maakt, onze printers leveren altijd goede resultaten.

Modern kassasysteem

Voor aan de balie hebben we een modern kassasysteem. Dit alles-in-een systeem met touchscreen is dun, compact en past perfect in jouw winkel. Het scherm, dat op een fraai vormgegeven voet staat, heeft op twee plaatsen een scharnier, zodat je het systeem eenvoudig in de gewenste positie kunt plaatsen.

Kassa-systemen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Klanten-displays

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Label printers

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Kassalade

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Aanvullende onderdelen

Bij Logivert bieden we ook aanvullende onderdelen om aan al je behoeften te voldoen. Denk hierbij aan een scherm voor de klant bij de kassa, een barcodescanner, de kassalade, een bon printer en een pin-terminal. Met als kers op de taart, is Logivert in samenwerking met Sepay, daarmee bieden we een pin-oplossing aan dat volledig samenwerkt met de Logivert-software en het kassasysteem.

Garantie

Een ander belangrijk onderdeel van onze hardware ondersteuning is de garantie die we bieden. Jouw bedrijf kan natuurlijk niet stil komen te staan. Daarom komt onze hardware met een uitgebreid garantiepakket, zodat je met vertrouwen kunt werken, wetende dat we ondersteuning bieden in het geval van problemen. Wanneer er iets niet werkt, kun je altijd onze klantenservice bellen en dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog gemaakt wordt. 

Heb jij nieuwe hardware nodig om jouw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, of is jouw huidige hardware aan vervanging toe? Neem contact met ons op. We bespreken graag al jouw behoeften en bieden een oplossing op maat. Bij Logivert staat jouw bedrijf op één, en onze hoogwaardige hardware draagt bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van al je dagelijkse activiteiten.

Benieuwd naar al onze diensten?

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.