LogiVert hardware

LogiVert hardware

Bij de processen die u met LogiVert automatiseert heeft u betrouwbare hardware nodig. In het magazijn, aan de kassa of op kantoor wilt u uw werkzaamheden niet hoeven onderbreken door haperende hardware.  Daarom bieden wij hoogwaardige specialistische hardware met een uitgebreid garantie pakket.

Onze robuuste handscanners en handterminals kunnen onder bijna alle omstandigheden uw barcodes scannen. In een stoffig magazijn, bij labels die verkleurd zijn door zonlicht of andere klimaatomstandigheden, op grotere afstand, onder koudere omstandigheden; onze scanners doen hun werk en blijven dit doen.
De label- en bonprinters blijven haarscherp en snel printen op verschillende materialen. Of het nu gaat om een kassabon aan de balie of een productlabel op kantoor, of zelfs een verzendlabel vanuit het magazijn.

Voor aan de balie bieden wij een design kassasysteem. Een zeer slank alles-in-een systeem met touchscreen dat past in elke moderne kassaomgeving. Het zeer aantrekkelijke dunne scherm staat op een zeer compact en fraai vormgegeven voet. Deze scharniert op 2 plaatsen waardoor het systeem in de door u gewenste positie geplaatst kan worden.

Wij bieden alle gewenste aanvullende onderdelen, zoals: LCD klantendisplay, barcodescanner, kassalade, bonprinter en pin-terminal.

In samenwerking met Sepay bieden wij een krachtige pin-oplossing die nauw integreert met de LogiVert software en het kassasysteem.

Onze hardware werkt optimaal en gegarandeerd met LogiVert!

Heeft u hardware nodig om uw processen verder te optimaliseren of is uw huidige hardware aan vervanging toe?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door waar u behoefte aan heeft en hoe wij hier de optimale oplossing voor kunnen bieden.

Barcode scanners

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Ticket printers

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Kassa-systemen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Klanten-displays

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Kassalades

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Label printers

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.