Online marketing

Het Logivert marketing team ondersteunt je.

Online marketing

Jouw klanten moeten jouw winkel weten te vinden. Met de juiste marketing ingrediënten bereik je jouw doelgroep op het goede moment en groeit jouw online verkoop. Onze experts in online marketing helpen je met het vergroten van online omzet door goede vindbaarheid en effectieve campagnes.

Het Logivert marketing team ondersteunt je op de volgende manieren:

Een van de belangrijkste aspecten van online marketing is optimaliseren van de vindbaarheid van jouw webshop, ook wel zoekmachineoptimalisatie (SEO) genoemd. Door relevante zoekwoorden strategisch te gebruiken, zorgen we ervoor dat jouw webshop hoger verschijnt in organische zoekresultaten. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid, maar trekt ook gericht verkeer aan.

We focussen ons ook op zoekmachine-adverteren (SEA). Met SEA plaatsen we jouw advertenties hoog in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hierdoor worden jouw producten of diensten direct zichtbaar voor potentiële klanten die actief op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

Social media marketing

Social media marketing is een manier om jouw merk onder de aandacht te brengen en in contact te komen met jouw doelgroep. Ons marketingteam is bedreven in het opzetten van effectieve social mediacampagnes voor zowel organische post als geadverteerde posts. Dit doen we op platforms zoals Facebook, X en LinkedIn. Door relevante en boeiende content te delen, vergroten we de betrokkenheid bij jouw merk.

Linkbuilding

Linkbuilding is een andere strategie die we toepassen om de autoriteit van jouw webshop te vergroten. Door hoogwaardige links naar jouw website te verkrijgen, verbeteren we de positie in zoekmachines en vergroten we de geloofwaardigheid.

Content marketing is gericht op het creëren van waardevolle en relevante content om jouw doelgroep aan te spreken en aan jouw merk te binden. Dit kan variëren van blogberichten en artikelen tot video’s en infographics.

Logivert biedt marketingadvies op maat, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden en te adviseren over de meest effectieve strategieën voor jouw bedrijf.

Als je jouw producten of diensten wereldwijd wilt aanbieden, is internationale online marketing van essentieel belang. In samenwerking met onze partner, Leads International, bieden we op maat gemaakte strategieën en campagnes die perfect zijn afgestemd op internationale markten. Met hun specialisatie in grensoverschrijdende marketing, kun je erop vertrouwen dat zij de expertise hebben om dit zorgvuldig en effectief aan te pakken.

Onze diensten omvatten ook het beheer van de Google Search Console en het gebruik van Google Tag Manager voor geavanceerde tracking en analyse. We helpen je om jouw merk in de schijnwerpers te zetten op verschillende online kanalen.

Klik hieronder voor meer informatie

Benieuwd naar al onze diensten?

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.