Content management – Gebruikersdag 15 november

3 nov 2022

Door omstandigheden kan de gebruikersdag niet doorgaan op 15 november. Deze wordt verschoven naar een nader te bepalen datum.

Op 15 november vindt de gebruikersdag “Content management” plaats, waarin we de do’s en dont’s gaan behandelen voor de inrichting van uw webshop. De webshop is uw online visitekaartje. Een goede en overzichtelijke inrichting van uw content is daarom essentieel om uw omzet en conversieratio te vergroten.

Tijdens deze gebruikersdag geeft één van onze marketing experts u kant-en-klare tips & tricks, om uw webshop optimaal in te richten voor uw bezoekers. De dag vindt plaats van 10:00 tot 12:00, waarin u in uitgebreid contact heeft met andere LogiVert gebruikers. Begeleiding en advies staat centraal, we beantwoorden graag al uw vragen omtrent de LogiVert software.

Bent u er klaar voor om uw webshop naar een hoger niveau te tillen? Meld u dan nu aan voor deze gebruikersdag en kom met ons in contact via onderstaand contact formulier. Deelname aan deze dag is gratis.

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.