De all-in-one business software oplossing voor al jouw verkoopactiviteiten.

Met het omnichannel automatisering systeem van Logivert heb je één oplossing voor webshop, kassa, inkoop, productinformatie, sales en klantrelatie.

Plan nu jouw vrijblijvende demo in.

All-in-one software oplossing

Voor wie is het product?

Gebruik je momenteel voor je verkoopactiviteiten te veel aparte systemen of zijn deze verouderd, en leidt dit vaak tot onoverzichtelijke processen, trage werkwijzen en ontevredene klanten? Dan is onze all-in-one software de perfecte oplossing. 

Onze software is juist ontwikkeld om aan de individuele behoefte van verschillende branches te voldoen, en om aan verschillende verkoopkanalen zoals fysieke winkels, webshops of marktplaatsen aangepast te worden. 

Hoe wordt de productiviteit en efficiëntie verbeterd?

Door functionaliteiten voor o.a. webshops, kassa, inkoop, productinformatie, sales, klantrelatie en meer in één oplossing samen te voegen wordt de kluwen aan oudere systemen overbodig. Daardoor wordt geautomatiseerde verkoop via verschillende kanalen mogelijk, waarbij automatisch actuele voorraden en prijzen aangepast worden, de facturen aangemaakt en verstuurd worden en de status van een bestelling automatisch verwerkt wordt.

Zijn er individuele oplossingen voor bijzondere vraagstukken?

De softwareoplossing van Logivert biedt mogelijkheden voor maatwerk, dat altijd perfect bij de specifieke behoefte van onze klanten past. Of je nu een groothandel, kleine dierenwinkel of B2C webshop bent: Onze software past zich precies aan je individueel verkoop-behoeft aan.

De voordelen van LogiVert? Het is met name de alles-in-één-oplossing. Deze maakt alles erg overzichtelijk.

Berry Meesen
Unit 13

Van mijn klanten moet ik het hebben. Ik stel ze daarom niet graag teleur met late leveringen of lege schappen.

Moniek Ophey
Jachthondenwinkel

De kernwoorden: gebruiksvriendelijk, goede support, professionaliteit, veel mogelijkheden en veelzijdig.

Renate
RBI PACKAGING

Heb je nog vragen over onze all-in-one software oplossing?

Neem dan contact met ons op of plan direct een vrijblijvende demo in.