POS – Kassa

Volwaardig geïntegreerd kassasysteem.

POS – Kassa

All in one POS.

Klaar voor morgen.

POS-systeem

Wist je dat POS-kassasystemen niet alleen helpen bij het afrekenen, maar ook belangrijke inzichten bieden in jouw winkel? Ontdek hoe deze technologie, zoals het geavanceerde systeem van Logivert, de winkelervaring van klanten positief beïnvloed en bedrijfsprocessen optimaliseert. Deze systemen zorgen namelijk voor snelle transacties, voorraadbeheer en doordachte analyses voor een efficiëntere manier van bedrijfsvoering.

Wat is een POS (point of sale)?

Stel je voor dat een klant zijn boodschappen aan het doen is. Als deze klant bij de kassa komt om af te rekenen, is hij op de “Point of Sale” (POS). Het is als het commandocentrum van de winkel, waar ze je aankopen registreren, de betaling verwerken en de voorraad bijhouden. De POS is eigenlijk de plek waar alles samenkomt wanneer je iets koopt, zodat alles netjes wordt geregeld.

Wat is het verschil tussen een POS systeem en een kassasysteem?

Een kassasysteem is als een digitale portemonnee waarin je al het geld en alle bonnetjes van je verkopen bewaart. Het doet precies datgene waarvoor het is ontworpen: het registreert de betalingen en houdt de verkoopinformatie bij.

Een POS-systeem, dat is als een slimme digitale portemonnee. Ja, het doet ook alles wat een kassasysteem doet, zoals het opslaan van geld en bonnetjes, maar het gaat verder dan dat. Het kan bijvoorbeeld ook helpen bij het beheren van je productvoorraad, zodat je altijd weet wat je nog op de plank hebt liggen. Het houdt zelfs informatie bij over je klanten, zoals hun aankoopgeschiedenis, zodat je hen beter kunt leren kennen en misschien zelfs speciale aanbiedingen kunt doen. Ook zorgt het ervoor dat je hele gedetailleerde rapporten krijgt over wat je hebt verkocht en wat de omzet is van de dag/week/maand/jaar.

Dus, in het kort, een POS-systeem is een geavanceerde, slimme portemonnee die meer doet dan alleen betalingen registreren. Het maakt het runnen van een winkel een stuk handiger en efficiënter.

Bekijk hier de trotse klanten van Logivert

Waarom kiezen voor het POS systeem van Logivert?

Ervaring

Het POS-systeem van Logivert biedt natuurlijk het beheren van productvoorraad, informatie over je klanten en gedetailleerde rapporten aan. Maar wat ons werkelijk onderscheidt, zijn ervaring en service.

In de afgelopen 20 jaar hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in de wereld van software voor bedrijven. Dit betekent dat we heel veel problemen en elke uitdagingen zijn tegengekomen en hebben opgelost. Onze lange aanwezigheid in de sector heeft ons de nodige diepgang en inzichten gegeven, waardoor we niet alleen een systeem aanbieden, maar ook waardevolle expertise om jouw bedrijf te ondersteunen.

Service

Een tweede cruciale factor is onze toewijding aan service. Ons service desk-team staat altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen van het systeem, technische ondersteuning zoekt of gewoon wilt weten over het maximaliseren van de functionaliteiten, we zijn er voor jou.

Met Logivert krijg je dus niet alleen een geavanceerd POS-systeem, maar ook de waardevolle combinatie van jarenlange ervaring en klantgerichte service die essentieel is voor het soepel draaien van jouw bedrijfsactiviteiten.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.