Marktplaats, Bol.com, Amazon en Google Shopping synchroniseren met één klik?

13 jun 2024

Het integreren van Channable met LogiVert biedt bedrijven een krachtige combinatie van product- en bestelbeheer, gekoppeld aan efficiënte marketing- en verkooptools. Channable is een toonaangevend platform dat helpt bij het beheren en optimaliseren van productinformatie voor verschillende verkoopkanalen en advertentiecampagnes.

Wat is Channable?
Channable is een online tool die bedrijven helpt om hun productinformatie eenvoudig te beheren en te verspreiden naar verschillende online marktplaatsen, zoals Google Shopping, Bol.com, en Amazon. Daarnaast automatiseert het het maken van online advertentiecampagnes. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan handmatig werk en meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Welke Marktplaatsen zijn te koppelen met Channable?

Martkplaats overzicht.

Voordelen van de koppeling met LogiVert

1. Efficiënt Productinformatiebeheer
Met Channable kun je gemakkelijk productfeeds creëren en optimaliseren voor verschillende verkoopkanalen. Door de koppeling met LogiVert wordt de productinformatie automatisch gesynchroniseerd, waardoor je tijd bespaart en menselijke fouten minimaliseert. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date informatie hebt op al je verkoopkanalen.

2. Verhoogde Zichtbaarheid en Bereik
Channable helpt bij het verspreiden van je productinformatie naar meerdere verkoopkanalen en vergelijkingssites. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van je producten en bereik je een breder publiek, wat kan leiden tot meer verkoopmogelijkheden en hogere omzet.

3. Geautomatiseerde Advertentiecampagnes
Channable biedt tools voor het automatisch genereren van online advertentiecampagnes (zoals Google Ads). Deze campagnes worden gevoed met productdata uit LogiVert, waardoor je gerichte en up-to-date advertenties kunt creëren zonder handmatige invoer.

4. Centraal Beheer van Voorraad en Bestellingen
Door de integratie van Channable met LogiVert kunnen voorraad- en bestelgegevens centraal worden beheerd. Bestellingen die binnenkomen via verschillende kanalen worden direct in LogiVert bijgewerkt, wat zorgt voor een actueel overzicht van de voorraad en orderstatussen.

5. Kostenbesparing en Tijdsbesparing
De automatisering van productupdates en advertentiecampagnes betekent dat je minder tijd kwijt bent aan handmatige processen. Dit leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering en lagere operationele kosten.

6. Consistente Klantervaring
Met de koppeling zorg je ervoor dat productinformatie consistent en actueel is op alle verkoopkanalen. Dit verbetert de klantervaring, aangezien klanten altijd accurate productdetails en beschikbaarheidsinformatie zien, ongeacht waar ze winkelen.

7. Inzichtelijke Rapportages en Analyse
Channable biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor je inzicht krijgt in de prestaties van je producten op verschillende kanalen. Deze data kan vervolgens in LogiVert worden geïntegreerd om gedetailleerde analyses en strategische beslissingen te ondersteunen.

Conclusie
De koppeling tussen Channable en LogiVert biedt bedrijven een uitgebreide set tools om hun e-commerce activiteiten te optimaliseren. Door de automatisering van productinformatiebeheer, advertentiecampagnes en centrale bestellingenbeheer, kunnen bedrijven efficiënter werken, kosten besparen en een consistente en verbeterde klantervaring bieden.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe je Channable kunt integreren met LogiVert en welke specifieke voordelen dit voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact met ons op via sales@logivert.com of bel ons op +31 (0)13 20 20 010.