Hoe krijg ik weer toegang tot de handleiding?

18 apr 2024

In verband met een recent ontdekt kritiek probleem in de software van onze handleiding, hebben wij besloten de toegang hiertoe tijdelijk te beperken.

Als tijdelijke maatregel is besloten dat klanten enkel toegang zullen krijgen tot de handleidingen via hun specifieke uitgaande IP-adres. Deze maatregel garandeert een veilige en gecontroleerde toegang tot onze diensten.

Wij realiseren ons dat deze verandering ongemak kan veroorzaken en zijn actief bezig met het zoeken naar een duurzame oplossing. Indien u toegang wenst tot de handleidingen, vragen wij u vriendelijk om uw uitgaande IP-adres (IPv4) aan ons door te geven. U kunt uw IP-adres vinden door een bezoek te brengen aan de volgende website: https://whatismyipaddress.com/.

Klanten die gebruikmaken van LogiVert in onze cloudomgeving kunnen via de cloud nog steeds de handleiding benaderen. Om uw IP-adres te laten whitelisten, kunt u een e-mail sturen naar de helpdesk met het verzoek tot whitelisten, inclusief uw externe IP-adres, vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Voor verdere vragen staan wij graag tot uw beschikking.