SEO en SEA voor beginners – Webinar 18 oktober

30 sep 2022
Er zijn veel manieren om nieuwe klanten te werven voor uw webshop. Zoals u waarschijnlijk al weet is één van de belangrijkste onderdelen hiervan online marketing. SEO (zoekmachine-optimalisatie) en SEA (adverteren in zoekmachines) zijn tegenwoordig essentieel om online gevonden te worden door uw doelgroep. Desalniettemin ervaren wij dat veel van onze klanten nog veel stappen kunnen én moeten zetten wat betreft hun vindbaarheid.
 
Wij helpen onze klanten graag met het behalen van meer omzet. Dat is de reden dat we een online Webinar hebben ingericht om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw online vindbaarheid. Op 18 oktober staat de Webinar – SEO en SEA voor beginners ingepland waarin één van onze marketing professionals uw kennis zal verbreden omtrent online marketing. De Webinar start om 10:00 en eindigt om 11:00.
 
Kortom, wilt u een boost geven aan uw online verkopen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. Neemt u liever deel aan de fysieke Seminar? Neem dan contact op met onze Sales afdeling.