Orderbeheer en Fulfillment

Jouw orderverwerking volledig afhandelen via Logivert of eenvoudig uitbesteden aan een logistieke partner.

Orderbeheer en Fulfillment

Van bestelling tot betaling

Al jouw orders beheer je in de orderverwerking van Logivert. Het maakt daarbij niet uit of de order online of telefonisch of via de winkel is binnengekomen. Via statussen doorloopt iedere order het proces tot aan levering, facturatie en  betaling.

Ordercommunicatie

Je wil jouw klant zo goed en volledig mogelijk informeren over de levering van de order. Via e-mail houd je jouw klanten van alles op de hoogte, offertes, een bevestiging van de order, informatie over levering en betaling. Jouw klant ontvangt op het juiste moment de juiste informatie.

Magazijnbonnen en pakbonnen

Alle benodigde documenten om de order te verwerken worden door Logivert gemaakt en geprint. Pakbonnen om mee te sturen, retourbonnen voor de klant, picklijsten voor het magazijn: de gehele logistiek wordt verzorgd door Logivert.

Automatische facturatie

Vaak zal er bij online bestellingen aan klanten gevraagd worden om te betalen voordat de goederen geleverd worden. Omdat de betalingscontrole voor de orderwerking plaatsvindt, kan op een eenvoudige manier een goedgekeurde en afgehandelde order omgezet worden naar een eindfactuur. De factuur en verkooporder zullen dan ook altijd beschikbaar blijven in Logivert.

Verzendlabels en track&trace

Door de koppeling met verschillende pakketdiensten, worden jouw orders automatisch aangemeld bij de bezorg dienstverleners, print je direct de verzendlabels en ontvangt de klant automatisch de track&trace codes.

Deelleveringen en deelfacturatie

In lang niet alle gevallen kan een order in één simpel proces van levering naar betaling gaan. In Logivert kun je hiermee prima overweg, middels het verwerken van deelleveringen en deelfacturaties.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.