Inkoop en leverancierbeheer

Automatisch bestellen van inkopen op basis van jouw verkoop en voorkeursleveranciers. LogiVert ontzorgt.

Inkoop en leverancierbeheer

Overzicht in jouw leveranciersgegevens

In Logivert kunnen alle gegevens en informatie van jouw leveranciers beheerd worden. Het is mogelijk om leveranciers te koppelen aan een artikel. Dit zorgt ervoor dat Logivert bij het aanmaken van een inkooporder deze automatisch toewijst aan de juiste leverancier.  Het is ook mogelijk om documenten aan jouw leverancier te koppelen. Prijslijsten en offertes heb je op deze manier altijd bij de hand omdat alle gegevens centraal bewaard worden.

Automatische besteladviezen

Wil je een overzicht van artikelen waarvan de voorraad bijna op is? Voorraadinkoop wordt met Logivert inzichtelijk. Stel per artikel in wat het minimum voorraadniveau moet zijn en of het artikel per stuk of in meerdere aantallen wordt verkocht. Op basis van deze gegevens en de lopende bestellingen kan er een besteladvies gegeven worden.

Met het besteladvies kun je in Logivert inkooporders genereren en jouw bestelling bij de leveranciers plaatsen. Zo zorg je ervoor dat je tijdig kan inkopen, jouw voorraad altijd op peil blijft en niet voor vervelende verrassingen komt te staan! 

Inzicht in inkoopprijzen en marges

Snel duidelijkheid krijgen in marge, kostprijs en verkoopprijsbepaling? Binnen Logivert kun je alle ingevoerde artikelen voorzien van een inkoop-, verkoop- en adviesprijs. Door gebruikt te maken van de export-functionaliteit kun je ook een inkooplijst genereren met artikelen en hun geregistreerde inkoopprijs.

Efficiënt jouw inkooporders plaatsen

Op basis van het besteladvies dat Logivert voor jou genereert kun je inkoopoffertes maken voor jouw leveranciers. Deze zet je later om naar een inkooporder als de bestelling bij jouw leverancier definitief geplaatst wordt. Het hele inkoopproces kun je op deze wijze efficiënt organiseren in Logivert.

Jouw geleverde inkooporders inboeken

De verwerking van jouw inkooporders houd je eenvoudig bij in Logivert. Is alles geleverd wat er besteld is, zijn de juiste aantallen geleverd. Je houdt het allemaal inzichtelijk via Logivert, zodat je weet wat je in huis hebt, alleen betaalt wat geleverd is en geen ‘Nee’ hoeft te verkopen aan jouw klanten.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.