Inkoop en leverancierbeheer

Inkoop en leverancierbeheer

Overzicht in uw leveranciersgegevens

In LogiVert kunnen alle gegevens en informatie van uw leveranciers beheerd worden. Het is mogelijk om leveranciers te koppelen aan een artikel. Dit zorgt ervoor dat LogiVert bij het aanmaken van een inkooporder deze automatisch toewijst aan de juiste leverancier.  Het is ook mogelijk om documenten aan uw leverancier te koppelen. Prijslijsten en offertes heeft u op deze manier altijd bij de hand omdat alle gegevens centraal bewaard worden.

Automatische besteladviezen

Wilt u een overzicht van artikelen waarvan de voorraad bijna op is? Voorraadinkoop wordt met LogiVert inzichtelijk. Stel per artikel in wat het minimum voorraadniveau moet zijn en of het artikel per stuk of in meerdere aantallen wordt verkocht. Op basis van deze gegevens en de lopende bestellingen kan er een besteladvies gegeven worden.

Met het besteladvies kunt u in LogiVert inkooporders genereren en uw bestelling bij de leveranciers plaatsen. Zo zorgt u ervoor dat u tijdig kan inkopen, uw voorraad altijd op peil blijft en niet voor vervelende verrassingen komt te staan! 

Inzicht in inkoopprijzen en marges

Snel duidelijkheid krijgen in marge, kostprijs en verkoopprijsbepaling? Binnen LogiVert kunt u alle ingevoerde artikelen voorzien van een inkoop-, verkoop- en adviesprijs. Door gebruikt te maken van de export-functionaliteit kan u ook een inkooplijst genereren met artikelen en hun geregistreerde inkoopprijs.

Efficiënt uw inkooporders plaatsen

Op basis van het besteladvies dat LogiVert voor u genereert kunt u inkoopoffertes maken voor uw leveranciers. Deze zet u later om naar een inkooporder als de bestelling bij uw leverancier definitief geplaatst wordt. Het hele inkoopproces kunt u op deze wijze efficiënt organiseren in LogiVert.

Uw geleverde inkooporders inboeken

De verwerking van uw inkooporders houdt u eenvoudig bij in LogiVert. Is alles geleverd wat er besteld is, zijn de juiste aantallen geleverd. U houdt het allemaal inzichtelijk via LogiVert, zodat u weet wat u in huis heeft, alleen betaalt wat geleverd is en geen ‘Nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.