Rapportages

Jij zit aan het stuur met de uitgebreide rapportagefuncties van Logivert.

Rapportages

Rapportage Dashboard

LogiVert biedt jou de mogelijkheid jouw eigen dashboards in te richten, waarmee je direct zicht hebt op al jouw belangrijke stuurinformatie. Het dashboard is een krachtige tool, met veel ingebouwde rapportages en opties.

Statistieken van verkopen

Van jouw verkopen kun je statistieken opvragen middels omzetuitsplitsingen. Je kunt kiezen voor overzichten per artikel, klant, factuurnummer of grootboeknummer. Kijk bijvoorbeeld welke producten goed lopen of bekijk jouw omzet. Volg jouw groei en vooruitgang en stuur bij als dat nodig is!

Bestelhistorie per klant

De bestelhistorie geeft per klant aan welke artikelen en hoeveel stuks er zijn besteld. Naast de prijs en eventuele korting kun je in de bestelhistorie ook de leverdatum, status en factuurnummer van de bestelling zien. Met deze gegevens kan de klant zijn bestelling volgen of nakijken wanneer hij een bepaald product heeft besteld in verband met bijvoorbeeld garantie.

BTW Rapportages

Een overzicht van de af te dragen BTW die je voor jouw belastingaangifte nodig hebt kan met Logivert gegenereerd worden. Het overzicht van ontvangen BTW wordt op basis van alle gegevens automatisch gegenereerd. Naast dat deze overzichten handig zijn voor de boekhouder, zijn deze ook voor jou als ondernemer handig. Je krijgt hiermee immers een goed inzicht in hoe jouw winkel de afgelopen periode heeft gedraaid.

Ook de Unieregeling die de Europese BTW berekening bepaalt voor bedrijven die internationaal verkopen wordt ondersteund binnen Logivert en kun je over rapporteren.

Voorraadoverzichten

Als ondernemer wil je jouw klanten altijd in hun vraag kunnen voorzien. Inzicht in jouw voorraad en wanneer er besteld moet worden is daarom zeer belangrijk.
Logivert geeft je inzicht in de technische voorraad (jouw daadwerkelijke voorraad) en commerciële voorraad (jouw daadwerkelijke voorraad plus lopende inkooporders en lopende verkoop). Ook geeft Logivert aan hoeveel stuks je moet bijbestellen om jouw voorraad op het door jou gewenste niveau te krijgen. Deze overzichten zijn voor jou als ondernemer heel handig om jouw voorraadbeleid te volgen en bij te stellen.
Bij jouw webwinkel kun je instellen welke voorraad er getoond moet worden aan de klant, zo zijn ze altijd geïnformeerd.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.