Rapportages

Rapportages

Rapportage Dashboard

LogiVert biedt u de mogelijkheid uw eigen dashboards in te richten, waarmee u direct zicht heeft op al uw belangrijke stuurinformatie. De dashboard module is een krachtige tool, met veel ingebouwde rapportages en opties.

Statistieken van verkopen

Van uw verkopen kunt u statistieken opvragen middels omzetuitsplitsingen. U kunt kiezen voor overzichten per artikel, klant, factuurnummer of grootboeknummer. Kijk bijvoorbeeld welke producten goed lopen of bekijk uw omzet. Volg uw groei en vooruitgang en stuur bij als dat nodig is!

Bestelhistorie per klant

De bestelhistorie geeft per klant aan welke artikelen en hoeveel stuks er zijn besteld. Naast de prijs en eventuele korting kunt u in de bestelhistorie ook de leverdatum, status en factuurnummer van de bestelling zien. Met deze gegevens kan de klant zijn bestelling volgen of nakijken wanneer hij een bepaald product heeft besteld in verband met bijvoorbeeld garantie.

BTW Rapportages

Een overzicht van de af te dragen BTW die u voor uw belastingaangifte nodig hebt kan met LogiVert gegenereerd worden. Het overzicht van ontvangen BTW wordt op basis van alle gegevens automatisch gegenereerd. Naast dat deze overzichten handig zijn voor de boekhouder, zijn deze ook voor u als ondernemer handig. U krijgt hiermee immers een goed inzicht in hoe uw winkel de afgelopen periode heeft gedraaid.

Ook de Unieregeling die de Europese BTW berekening bepaalt voor bedrijven die internationaal verkopen wordt ondersteund binnen LogiVert en kunt u over rapporteren.

Voorraadoverzichten

Als ondernemer wilt u uw klanten altijd in hun vraag kunnen voorzien. Inzicht in uw voorraad en wanneer er besteld moet worden is daarom zeer belangrijk.
LogiVert geeft u inzicht in de technische voorraad (uw daadwerkelijke voorraad) en commerciële voorraad (uw daadwerkelijke voorraad plus lopende inkooporders en lopende verkoop). Ook geeft LogiVert aan hoeveel stuks u moet bijbestellen om uw voorraad op het door u gewenste niveau te krijgen. Deze overzichten zijn voor u als ondernemer heel handig om uw voorraadbeleid te volgen en bij te stellen.
Bij uw webwinkel kunt u instellen welke voorraad er getoond moet worden aan de klant, zo zijn ze altijd geïnformeerd.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.