Integraties

Slimme integraties zorgen ervoo dat jouw bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten.

Integraties

Alles-in-één door integraties

Ook een alles-in-één oplossing als Logivert maakt gebruik van integraties om de software compleet en optimaal te laten werken. Logivert is jouw centrale systeem voor jouw verkopen en de afhandeling daarvan, door slimme integraties werk je efficiënt, bied je klanten de optimale ervaring, ben je altijd up to date en in control.

Boekhouding integratie

Logivert heeft integraties met diverse boekhoudpakketten. Gefactureerde omzet wordt op deze manier automatisch doorgezet naar de boekhouding. Betalingen kunnen worden gesynchroniseerd zodat je in Logivert altijd op de hoogte bent van de betaalstatus van jouw orders.

Channable integratie voor verkoop via marktplaatsen

Logivert heeft een integratie met Channable, waarmee je vanuit Logivert jouw producten kunt aanbieden op marktplaatsen als BOL en Amazon. Je bepaalt eenvoudig welk deel van jouw assortiment voor welke prijs wordt aangeboden op deze platformen, en bestellingen via de marktplaatsen ontvang je terug in Logivert voor verwerking.

Artikelinformatie via integraties

Jouw artikelinformatie verrijken via externe bronnen of actuele voorraadinformatie ophalen bij jouw leveranciers? Via koppelingen met artikeldatabases kun je zonder beheerlast uitgebreide artikelinformatie bieden aan jouw klanten.

Logistieke partners

Logivert heeft integraties met MyParcel en Sendcoud voor het verzenden van bestellingen naar jouw klanten. Door de integratie zijn beschikbare servicepunten voor het afleveren van bestellingen door de klant direct te kiezen, wordt de mogelijkheid geboden om bezorgtijden te kiezen en een track&trace aanmelding automatisch gedaan. 

Maatwerk integraties

Voor Enterprise klanten bieden we de mogelijkheid om maatwerk integraties af te nemen, zodat Logivert aansluit op de eigen in-huis systemen of specifieke oplossingen waar jouw bedrijf gebruik van maakt. De Web-API van Logivert biedt alle mogelijkheden om aan te sluiten op externe systemen.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.