Integraties

Integraties

Slimme integraties zorgen er voor dat uw bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten

Alles-in-één door integraties

Ook een alles-in-één oplossing als LogiVert maakt gebruik van integraties om de software compleet en optimaal te laten werken. LogiVert is uw centrale systeem voor uw verkopen en de afhandeling daarvan, door slimme integraties werkt u efficiënt, biedt u klanten de optimale ervaring, bent u altijd up to date en in control.

Boekhouding integratie

LogiVert heeft integraties met diverse boekhoudpakketten. Gefactureerde omzet wordt op deze manier automatisch doorgezet naar de boekhouding. Betalingen kunnen worden gesynchroniseerd zodat u in LogiVert altijd op de hoogte bent van de betaalstatus van uw orders.

Channable integratie voor verkoop via marktplaatsen

LogiVert heeft een integratie met Channable, waarmee u vanuit LogiVert uw producten kunt aanbieden op marktplaatsen als BOL en Amazon. U bepaalt eenvoudig welk deel van uw assortiment voor welke prijs wordt aangeboden op deze platformen, en bestellingen via de marktplaatsen ontvangt u terug in LogiVert voor verwerking.

Artikelinformatie via integraties

Uw artikelinformatie verrijken via externe bronnen of actuele voorraadinformatie ophalen bij uw leveranciers? Via koppelingen met artikeldatabases kunt uw zonder beheerlast uitgebreide artikelinformatie bieden aan uw klanten.

Logistieke partners

LogiVert heeft integraties met MyParcel en Sendcoud voor het verzenden van bestellingen naar uw klanten. Door de integratie zijn beschikbare servicepunten voor het afleveren van bestellingen door de klant direct te kiezen, wordt de mogelijkheid geboden om bezorgtijden te kiezen en een track&trace aanmelding automatisch gedaan. 

Maatwerk integraties

Voor enterprise klanten bieden we de mogelijkheid om maatwerk integraties af te nemen, zodat LogiVert aansluit op de eigen in-huis systemen of specifieke oplossingen waar uw bedrijf gebruik van maakt. De Web-API van LogiVert biedt alle mogelijkheden om aan te sluiten op externe systemen.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.