Artikelbeheer / PIM

Artikelbeheer / PIM

Eén centraal register

Binnen LogiVert heeft u één centraal register voor het beheren van al uw artikelen. Ook als uw assortiment varieert tussen vestigingen, of online en fysieke winkel, u beheert al uw artikelen op één plek.
Eenzelfde artikel wat in meerdere artikelgroepen voorkomt? Middels snelkoppelingen neemt u het artikel op in meerdere categorieën.

Productvarianten en opties

Een artikel is veelal verkrijgbaar in meerdere variaties. Denk aan verschillende maten en kleuren, maar ook extra’s als bedrukkingen, personalisaties en andere aanvullende opties op een artikel. Bij elk artikel kunt u zelf opties en varianten beheren, bepalen of deze een eigen voorraad hebben en/of afwijkende prijzen. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Kenmerken en filters

Kenmerken en filters zorgen ervoor dat uw klant het gezochte artikel eenvoudig kan vinden en bij de artikelinformatie ook alle gegevens direct beschikbaar heeft. Merk, leverancier, maten en gewichten, types: u maakt en beheert deze eenvoudig in LogiVert. 

Specifieke prijzen en korting

Staffelkorting, korting op artikelcombinaties, kortingen op grote orders, specifieke prijsafspraken met vaste klanten: met LogiVert is het mogelijk. Als u producten met korting wilt aanbieden of  wil laten opvallen, kunt u hier een label aan toekennen en het ook prominent op de hoofdpagina van de webwinkel zetten. 

Arikellabels

Vanuit uw PIM eenvoudig artikellabels en/of schaplabels maken. In LogiVert maakt u eenvoudig uw labelsjablonen aan met artikelinformatie, barcodes en overige informatie.

Rich content

Uw artikel-informatie compleet maken met alle informatie die klanten nodig hebben. Natuurlijk de visuele informatie obv foto’s en Video, maar ook handleidingen, ingrediënten, onderdelen-informatie, enz. U beheert deze informatie zelf in LogiVert of we koppelen met een product-informatiedatabase om alle gegevens automatisch bij te werken.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.