Artikelbeheer / PIM

Eén centrale bron voor alle informatie over jouw producten.

Artikelbeheer / PIM

Eén centraal register

Binnen Logivert heb je één centraal register voor het beheren van al jouw artikelen. Ook als jouw assortiment varieert tussen vestigingen, of online en fysieke winkel, je beheert al jouw artikelen op één plek.
Eenzelfde artikel wat in meerdere artikelgroepen voorkomt? Middels snelkoppelingen neem je het artikel op in meerdere categorieën.

Productvarianten en opties

Een artikel is veelal verkrijgbaar in meerdere variaties. Denk aan verschillende maten en kleuren, maar ook extra’s als bedrukkingen, personalisaties en andere aanvullende opties op een artikel. Bij elk artikel kun je zelf opties en varianten beheren, bepalen of deze een eigen voorraad hebben en/of afwijkende prijzen. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Kenmerken en filters

Kenmerken en filters zorgen ervoor dat jouw klant het gezochte artikel eenvoudig kan vinden en bij de artikelinformatie ook alle gegevens direct beschikbaar heeft. Merk, leverancier, maten en gewichten, types: je maakt en beheert deze eenvoudig in Logivert. 

Specifieke prijzen en korting

Staffelkorting, korting op artikelcombinaties, kortingen op grote orders, specifieke prijsafspraken met vaste klanten: met Logivert is het mogelijk. Als je producten met korting wilt aanbieden of  wil laten opvallen, kun je hier een label aan toekennen en het ook prominent op de hoofdpagina van de webwinkel zetten. 

Arikellabels

Vanuit jouw PIM eenvoudig artikellabels en/of schaplabels maken. In Logivert maak je eenvoudig jouw labelsjablonen aan met artikelinformatie, barcodes en overige informatie.

Rich content

Jouw artikel-informatie compleet maken met alle informatie die klanten nodig hebben. Natuurlijk de visuele informatie obv foto’s en Video, maar ook handleidingen, ingrediënten, onderdelen-informatie, enz. Je beheert deze informatie zelf in Logivert of we koppelen met een product-informatiedatabase om alle gegevens automatisch bij te werken.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.