Magazijn- en voorraadbeheer

Volledige controle over jouw magazijnen en voorraden door de slimme functies in Logivert.

Magazijn- en voorraadbeheer

Actuele voorraad informatie

Het hele logistiek traject van jouw artikelen, van inkoop tot verkoop, kun je in Logivert volgen. Bij in- en verkopen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt en de waarde van de voorraad kan worden berekend op basis van de inkoopprijs of verkoopprijs. De stroom aan voorraadwijzigingen is altijd overzichtelijk met behulp van de vele zoek- en filtermogelijkheden.

Logivert scan-app

Met de Logivert Scan-app kun je eenvoudig de voorraden controleren (balansen), en jouw voorraden bijwerken. Klopt je magazijn indeling nog: de scan app maakt het voor je duidelijk. Ook het orderpicken kun je met de scan app efficiënt uitvoeren.

Inkomende goederen verwerken

Eenvoudig jouw inkomende goederenstroom controleren, verwerken en opslaan in het magazijn. Met Logivert houd je zicht op de correcte en volledige levering van jouw bestellingen.

Meerdere magazijnlocaties

Heb je meerdere magazijnen, dan kun je de voorraad op de verschillende locaties bijhouden, voorraden verplaatsen en inzicht houden in welke voorraad waar precies aanwezig is. 

Voorraad met houdbaarheidsdatum

Heb je artikelen met een houdbaarheidsdatum, dan kun je de voorraad van jouw artikelen ook bijhouden in leveringsbatches op houdbaarheidsdatum, zodat je de juiste voorraad tijdig uitlevert en jouw voorraadverlies minimaliseert.

Procesoptimalisatie met barcode-verwerking

De Logivert software ondersteunt procesverwerking middels barcodes. Op deze manier kunnen ontvangstregels en uitgifteregels snel worden verwerkt. Magazijnlocaties, producten, leveranciers, verwerkingsacties: je kunt ze allemaal middels een barcode selecteren, waardoor jouw handling geminimaliseerd wordt tot enkele klikken met de scanner.  Dat is tijd besparen!

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.