Magazijn- en voorraadbeheer

Magazijn- en voorraadbeheer

Actuele voorraad informatie

Het hele logistiek traject van uw artikelen, van inkoop tot verkoop, kunt u in LogiVert volgen. Bij in- en verkopen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt en de waarde van de voorraad kan worden berekend op basis van de inkoopprijs of verkoopprijs. De stroom aan voorraadwijzigingen is altijd overzichtelijk met behulp van de vele zoek- en filtermogelijkheden.

LogiVert scan-app

Met de LogiVert Scan-app kunt u eenvoudig de voorraden controleren (balansen), en uw voorraden bijwerken. Klopt uw magazijn indeling nog: de scan app maakt het voor u duidelijk. Ook het orderpicken kunt u met de scan app efficiënt uitvoeren.

Inkomende goederen verwerken

Eenvoudig uw inkomende goederenstroom controleren, verwerken en opslaan in het magazijn. Met LogiVert houdt u zicht op de correcte en volledige levering van uw bestellingen.

Meerdere magazijnlocaties

Heeft u meerdere magazijnen, dan kunt u de voorraad op de verschillende locaties bijhouden, voorraden verplaatsen en inzicht houden in welke voorraad waar precies aanwezig is. 

Voorraad met houdbaarheidsdatum

Heeft u artikelen met een houdbaarheidsdatum, dan kunt u de voorraad van uw artikelen ook bijhouden in leveringsbatches op houdbaarheidsdatum, zodat u de juiste voorraad tijdig uitlevert en uw voorraadverlies minimaliseert.

Procesoptimalisatie met barcode-verwerking

De LogiVert software ondersteunt procesverwerking middels barcodes. Op deze manier kunnen ontvangstregels en uitgifteregels snel worden verwerkt. Magazijnlocaties, producten, leveranciers, verwerkingsacties: u kunt ze allemaal middels een barcode selecteren, waardoor uw handling geminimaliseerd wordt tot enkele klikken met de scanner.  Dat is tijd besparen!

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.