Stop ondersteuning oude versies

2 dec 2022

Update naar de nieuwste versie van LogiVert en upgrade meteen jouw webshop naar Equinoxe 10. Dit zorgt ervoor dat je beschikt over de laatste functionaliteiten en jouw webshop wordt sneller, veiliger en stabieler.

Upgrade jouw webshop

Reeds twee jaar is onze webshop omgeving geüpdatet naar Equinoxe versie 10. Daarom zullen wij Equinoxe 8 vanaf begin 2023 niet meer ondersteunen. Het zal niet meer beschikbaar gesteld worden in nieuwere versies van LogiVert. Ook vervalt onze support er op.
Zorg dat je tijdig overstapt. Deze overstap bestaat maar uit enkele handelingen en kost slechts een paar minuten. Je vindt hier onze handleiding.

Controleer vooraf welke versie van PHP op je server wordt gebruikt. Equinoxe 10 vereist minimaal PHP 7.4, maar PHP 8.0 heeft onze voorkeur. Deze laatste maakt je webwinkel nog sneller.
Indien jouw hosting is ondergebracht bij LogiVert, wordt de komende weken de PHP-versie door ons aangepast. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met ons of jouw hostingprovider.

Update LogiVert

Met enige regelmaat bieden wij updates aan. Om gebruik te kunnen maken van nieuwe functionaliteiten en te profiteren van opgeloste bug’s, adviseren wij om zo snel mogelijk te updaten naar de actuele versie. Vanaf begin 2023 wordt LogiVert 8.1.5.0, en lager, niet meer ondersteund. Wij zullen er dus geen support meer op kunnen bieden.
Voer de laatste update uit via het programma en blijf up to date! Dit doet u via het lint, onder Extra.