Bovenaan in Google met een LogiVert Ads Campagne

1 jul 2022

Er zijn veel manieren om nieuwe klanten te werven voor uw webshop. Zoals u weet is een van de belangrijkste onderdelen hiervan online marketing. SEO (zoekmachine-optimalisatie) en SEA (adverteren in zoekmachines) zijn tegenwoordig essentieel om online gevonden te worden door uw doelgroep.

Waar SEO meer een langetermijnstrategie is binnen online marketing, is SEA gericht op directe resultaten middels advertising om meer relevante bezoekers te genereren. We hebben daarom het LogiVert-team verder uitgebreid met gekwalificeerde Google Ads professionals. We kunnen u dus voortaan perfect van dienst zijn met een professionele gepersonaliseerde Google Ads campagne voor uw bedrijf!

Bent u geïnteresseerd in een extra boost van uw online verkopen? Maak dan nu gebruik van onze introductieactie en ontvang 10% korting op uw eerste LogiVert SEA campagne. Deze actie loopt tot 1 juli 2022, dus wees er snel bij!