REMINDER: Stopzetting ING iDEAL Basic per 15 juni

1 jun 2022

15 juni 2022 wordt de ondersteuning van IDEAL Basic door ING gestopt, dit kan dus invloed hebben op het check out proces van uw webwinkel. De ING heeft medio november een mailing uitgestuurd om alle klanten hierover te informeren. Maakt u nog gebruik van deze koppeling? Lees dan hier wat u kunt doen.

De alternatieven

LogiVert biedt meerdere integraties aan om gebruik te maken van iDEAL. Het alternatief op ING iDEAL Basic is een koppeling met één van de volgende payment providers: Sisow of Multisafepay. Afhankelijk van de payment provider heeft u keuze uit meerdere betaalmethodes. Wij raden u aan om te onderzoeken welke provider voor u het meest interessant is. De kosten verschillen per provider en zijn afhankelijk van de ondersteunende dienst die zij aanbieden.

Heeft u hulp nodig met het instellen van de koppeling in LogiVert? Neem dan contact op & vraag naar onze mogelijkheden voor de inrichting hiervan. U kunt de koppeling tevens ook zelf inrichten. Maak dan gebruik van onze uitgebreide handleiding(en).