Gebruikersdag: Automatisch uw artikelen op marktplaatsen!

1 mei 2022
Op 30 mei organiseert het Logivert team sinds lange tijd weer een LogiVert gebruikersdag! Wegens Corona hebben we hier lang op moeten wachten, echter zijn wij enthousiast om te melden dat de eerste gebruikersdag van 2022 op komst is!

Deze gebruikersdag is een dag waar u bij uitstek van andere LogiVert gebruikers kunt leren en geïnformeerd wordt. Het onderwerp van deze dag is: “Meer omzet via marktplaatsen”, waar we u graag meer toelichting geven over hoe LogiVert ingezet kan worden om uw assortiment geautomatiseerd op kanalen zoals Bol.com en Amazon kunt plaatsen. Daarnaast staat begeleiding en advies centraal tijdens deze gebruikersdag en beantwoorden we graag al uw vragen omtrent LogiVert.

Ook interessant voor u? Dan nodigen we u graag uit om deze dag bij te wonen en kennis te maken met het LogiVert team. Deelname aan deze dag is gratis. U kunt zich tot 20 mei aanmelden.