Voorjaarsupdate van LogiVert

5 apr 2022

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om de LogiVert sofware verder te optimaliseren. Zo zijn er veel optimalisaties doorgevoerd op het gebied van performance, snelheid, security en natuurlijk nieuwe functionaliteiten. In onderstaand overzicht lichten we enkele van deze ontwikkelingen aan u toe. Voor een compleet overzicht van de aanpassingen, raad ik u aan om een blik te werpen op onze release notes. Daarin worden alle nieuwe ontwikkelingen benoemd en eventueel extra toegelicht.

Twinfield koppeling

 
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een geautomatiseerde API koppeling met het boekhoudsysteem Twinfield. Zo kunnen eenvoudig klanten en facturen overgezet worden naar Twinfield. De koppeling is een additionele module en wordt aangeboden met bijbehorende inrichting.

Whatsapp

 
Veel webshops communiceren graag via Whatsapp. Daarom is het nu mogelijk om een Whatsapp link toe te voegen, waarmee direct doorgelinkt kan worden naar Whatsapp. Met name voor mobiele bezoekers is dit erg handig, aangezien er binnen één klik al contact kan worden gelegd.

Attributen kopiëren

 
Het toekennen van attributen gaat nu sneller dan ooit. U kunt attributen kopiëren naar andere artikelen, in bulk meerdere artikelen vullen met attributen, of attributen toekennen middels onze bekende import / export functionaliteit.

Artikelbadges

 
Bij gebruik van onze Premium Briva template, is het nu mogelijk om tekstuele ‘’labels’’ over een artikel afbeelding te plaatsen. Teksten als ‘’Aanbieding’’, ‘’Korting’’ of ‘’Nieuw’’ kunnen gebruikt worden om artikelen net even extra in de spotlight te zetten.

Single sign-on

 
Inlog accounts (werknemers inlog) kunnen nu gekoppeld worden aan een Windows-account. Zo opent de werknemer direct zijn eigen LogiVert account, zonder te hoeven inloggen in LogiVert. De administrator kan per werknemer de beheerdersrechten instellen.

Kassa &

Sepay PIN module

 
De transacties op de pin-terminal worden nu automatisch getriggerd. Het bedrag verschijnt meteen op de pin-terminal en resulteert in een nog snellere kassa afhandeling, ideaal dus op de drukkere dagen!

Betaalverzoeken

 
Het is met de Betaalverzoeken module mogelijk om een betaallink en/of QR-code op te nemen op uw facturen. Zo kan de betaling eenvoudig en snel plaatsvinden en is de kans op betaling groter.

Prijzen vastzetten

 
LogiVert bevat krachtige rekenmodellen die prijzen continu opnieuw berekenen, bijvoorbeeld vanwege kortingen of wijzigende aantallen. In specifieke gevallen kan dit ongewenst zijn, bijvoorbeeld bij een uitgebrachte offerte waarbij prijsafspraken zijn gemaakt. Vanaf nu is het ook mogelijk om prijzen vast te zetten in het verkoopproces, waarbij u op verkoopregel niveau een prijs vaststelt. In het grid/overzicht kunt u zien welke verkoopregels vastgezet zijn.

Spam beperken

 
Om spam te beperken en ook klanten te waarschuwen bij foutief ingevoerde adresgegevens wordt hier extra op gecontroleerd. Dit gebeurt zowel bij het plaatsen van een bestelling als aanmaken van een account. Zo hebben we verschillende eisen toegevoegd, waar een nieuwe klant of bestelling aan moet voldoen.

Kassa &

tegels-interface

 
De Tegels-interface in de kassa is op verschillende vlakken verder geoptimaliseerd. Zo zijn er verschillende knoppen elders opgenomen en is de interface eenvoudiger geworden in gebruik.
Heeft u vragen over een van onze nieuwe ontwikkelingen? Laat het ons dan vooral weten, dan helpen we u hier graag mee verder. Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:
 
Telefoon: +31 (0)13 20 20 010