Bereid je voor op de drukke december maand!

15 okt 2020

De december maand staat weer voor de deur en dat betekent dat de drukke tijden er weer aan gaan komen. Omdat het daarnaast ook weer bijna Black Friday is vonden wij het de hoogste tijd om onze tips voor een goede voorbereiding voor jou op een rijtje te zetten!

Maak gebruik van kortingsbonnen

 
Veel mensen weten vaak niet goed wat ze cadeau moeten geven aan vrienden of familie tijdens de feestdagen. De cadeaubon is daarom tegenwoordig erg populair. In LogiVert kun je gebruik maken van cadeaubonnen in de vorm van een kortingsbon.
 
Om hier gebruik van te maken ga je in LogiVert naar ‘Artikelen > Basisgegevens > Kortingen > Kortingsbonnen’. Hier leg je een nieuwe kortingsbon vast met een unieke kortingscode. Deze kan vervolgens door klanten online gebruikt worden bij een bestelling.

Voeg cross-marketing artikelen toe

 
Aan alle artikelen die je in LogiVert hebt staan kun je cross-marketing artikelen toevoegen. Een cross-marketing artikel wordt extra onder de aandacht gebracht wanneer een klant de detailpagina van het originele artikel bezoekt. Dit kan de klant triggeren om ook bij de andere artikelen te gaan kijken. Op websites zie je dit vaak terug in de vorm van ‘Anderen bekeken ook’ of ‘Vergelijkbare producten’.  
 
De cross-marketing artikelen voeg je toe op basis van de verwachtte interesse van je klanten. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat bepaalde artikelen vaak in combinatie met elkaar worden verkocht, voeg deze dan toe als crossmarketing artikel. Dit kun je doen op het tabblad ‘Promotie > Cross-marketing’ bij het artikel.

Voeg adviesprijzen toe

 
Je kunt per artikel een adviesprijs ingeven op het tabblad ‘Algemeen’. Op je website wordt dan getoond wat de adviesprijs is voor het artikel samen met de verkoopprijs. Op die manier zien klanten dus dat het artikel voor een lager bedrag in jouw webshop beschikbaar is!

Maak gebruik van cadeauartikelen

 
Door cadeauartikelen in te stellen zorg je ervoor dat er bij de bestelling van je klant automatisch een cadeauartikel wordt toegevoegd aan het winkelmandje. Je kunt dit instellen in LogiVert via ‘Basisgegevens > Kortingen > Cadeau – artikelen’.
 
Hierbij kun je ingeven vanaf welk bedrag het cadeauartikel moet worden toegevoegd en voeg je uiteraard ook het artikel zelf toe.
 

Optimaliseer je online vindbaarheid

 
Vooral in de drukke decembermaand is het erg belangrijk om online goed gevonden te worden. Als er in zoekmachines gezocht wordt naar een bepaald product, wil jij natuurlijk met jouw webshop als één van de eerste naar boven komen in de zoekresultaten. Maar hoe zorg je daar nou voor? Wat kun je zelf doen om dit te bereiken? Onze online marketing specialisten helpen je graag op weg!
 
Je kunt een Marketing Strippenkaart afnemen waarbij je niet bent gebonden aan een langdurig abonnement maar wel het marketing advies krijgt op het moment dat het jou uitkomt! Wil je graag weten wat zij jou te bieden hebben? Neem dan contact op met onze marketing specialisten via sales@leads-international.eu of +31 (0)13 2020 022.