Stap over naar Equinoxe met de begeleiding die bij u past

15 mei 2020
De Classic versie van LogiVert is inmiddels verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van een hedendaagse webshop. Daarom hebben we al meerdere nieuwsberichten geplaatst waarop we bekend maken te stoppen met de ondersteuning van de LogiVert Classic Engine. Hierin adviseren we alle gebruikers van Mijn Webwinkel 5, LogiVert 6 en LogiVert 7 de overstap op korte termijn te maken omdat de PHP versie die hierin wordt gebruikt binnen enkele maanden door geen enkele Hosting Provider meer zal worden ondersteund. Door naar Equinoxe te gaan blijft de werking van uw webshop gegarandeerd. We zien alleen dat nog niet alle gebruikers de overstap hebben gemaakt.
 
Omdat we begrijpen dat dit een spannende stap kan zijn die tijd kost die u misschien nu niet heeft, bieden we u de volgende 3 manieren aan om u te begeleiden:

Manier 1

 
Aan de hand van de video Overstappen naar Equinoxe of de beschrijving in onze handleiding kunt u zelf de overstap maken. In de video kunt u stapsgewijs zien hoe u LogiVert kunt inrichten met Equinoxe. Veel gebruikers hebben op deze manier inmiddels al succesvol hun webshop overgezet.

Manier 2

 
In juni 2020 organiseren wij online Webinars waarin we de stappen van de overstap aan u uitleggen. Aan een deelname zijn geen kosten verbonden! In deze Webinar legt onze gespecialiseerde consultant graag aan u uit welke stappen er nodig zijn zodat u vol vertrouwen naar een vernieuwde webshop gaat. Heeft u interesse in het volgen van een Webinar? Stuur dan een e-mail naar sales@logivert.com of gebruik het formulier onder aan deze pagina.

Manier 3

 
U kunt ervoor kiezen om de overstap volledig uit handen te geven en door ons te laten verzorgen. Deze optie is ideaal voor iedereen die minder bekend is met de technische kant van LogiVert. Wij zullen uw webshop omzetten van de Classic versie naar de Equinoxe versie. Voor de werkzaamheden die we van u overnemen brengen wij € 490 (exclusief BTW) in rekening. Neem hiervoor contact op met onze Sales afdeling op +31 (0)13-2020010 of via sales@logivert.com.
Wanneer u al beschikt over een LogiVert abonnement is een overstap heel gemakkelijk en kunt u een van de bovenstaande opties gebruiken voor een soepele overstap! Heeft u nog geen abonnement? Neem dan eerst even contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wist u ook dat u met het afnemen van een abonnement ook recht heeft op support van onze enthousiaste support medewerkers? Zij staan iedere werkdag voor u klaar om u veder te helpen bij uw vragen en eventuele problemen.

Heeft u nog vragen over de overstap naar Equinoxe? Neem dan gerust contact op met onze Service Desk via servicedesk@logivert.com. Wij vertellen u graag alle voordelen van een overstap naar Equinoxe.