Facturen crediteren en orders dupliceren met één klik

26 sep 2019

Zeer binnenkort komt release 7.9 van LogiVert uit. Momenteel ronden we de laatste ontwikkelingen af. De veel gevraagde mogelijkheid om facturen met één klik te crediteren is een van deze ontwikkelingen. Ook de mogelijkheid om orders te dupliceren voor dezelfde of een andere klant nemen we mee in deze release.

Facturen crediteren met één klik

 
LogiVert beschikt over een uitgebreide mogelijkheid om orders af te handelen. Van offertes, orderbevestigingen, magazijnbonnen/picklijsten en afleveringsbonnen, tot facturen. Van deelleveringen, backorders tot deel facturatie.
Bij dit uitgebreide proces kan het gebeuren dat orders deels of geheel geannuleerd worden. Ook nadat ze reeds gefactureerd zijn. Voor zowel fiscale, administratieve als voorraad technische doeleinde is het dan noodzakelijk om te crediteren.
De mogelijkheid om te creditfacturen te maken is altijd aanwezig geweest. We hebben echter het aantal handelingen dat daarvoor nodig is tot een minimum weten te beperken. Met een klik crediteert u deels of in zijn geheel een reeds aangemaakte factuur.

Orders dupliceren

Mocht u een order volledig of deels opnieuw willen gebruiken dan zal onze mogelijkheid om te dupliceren u hierbij helpen. U zult orders naar dezelfde of een andere klant kunnen dupliceren. Zelfs als deze order reeds gefactureerd is; u kunt hem dan vanuit het Facturen tabblad oproepen en dupliceren.
Dit kan u veel werk besparen bij herhaalbestellingen of vaker voorkomende samenstellingen van orders:
 
  • U selecteert de basisorder
  • Klikt op “Verkoop dupliceren”
  • Selecteert de klant waar de nieuwe order voor is
  • Klikt op “Accepteren” en de order staat klaar

Release 7.9 komt er aan


We zetten Momenteel de laatste puntjes op de i van release 7.9. U kunt deze release binnenkort verwachten. Wij zullen u tijdig informeren over alle interessante uitbreidingen.