Vernieuwing koppeling met KiyOh en Klantenvertellen

18 sep 2019
LogiVert beschikt reeds langer over een integratie met KiyOh. Deze integratie maakt het mogelijk om volledig automatisch klanten uit te nodigen voor het plaatsen van een beoordeling. KiyOh heeft de achterkant van zijn systeem (API) laatst volledig vernieuwd. Daarbij is hij gelijk getrokken met die van Klantenvertellen.
 
Wij hebben afgelopen dagen onze koppeling met KiyOh vernieuwd zodat hij communiceert met versie 2 van hun API. Bij de eerstvolgende update kunt u als gebruiker eenvoudig overstappen. Wij hebben er meteen ook voor gezorgd dat u gebruik kunt maken van Klantenvertellen, mocht deze beter passen bij uw doelgroep.

Daar waar KiyOh zich met haar dienstverlening, product en marketing voornamelijk richt op webwinkels, concentreert Klantenvertellen zich op dienstverleners en bedrijven met een fysiek verkooppunt. Doordat LogiVert een omni-/multichannel oplossing is kunnen beide klantenbeoordelingstools van pas komen, afhankelijk van de doelgroep.

De reviews en toegekende sterren kunnen weergegeven worden in de webwinkel, maar komen ook terug op Google. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes.

KiyOh en Klantenvertellen, beide uitgebreide klantenbeoordelingstools, zijn diepgaand geïntegreerd in LogiVert.