Samengestelde en assemblage artikelen

3 apr 2019
Afgelopen maand hebben we uitgebreide gesprekken gevoerd met klanten. Op basis
hiervan hebben we de behoeftes in kaart gebracht voor de ondersteuning van samengestelde en assemblage artikelen. Wij overwegen namelijk de ontwikkeling van een nieuwe module voor samengestelde artikelen. De concretisering en prioritering hiervan hangt sterk af van de behoefte vanuit onze klantengroep.
 
Deze module moet het mogelijk gaan maken om producten aan te bieden die voor verzending naar de afnemer nog samengesteld moeten worden.
Stel u biedt een hele reeks exclusieve bureaustoelen aan. Voor uw afnemers zijn dit unieke kant-en-klare producten. En zo presenteert u ze ook. Echter is elke stoel voor u een nog samen te stellen product, bestaande uit vele onderdelen. Onderdelen die ook gebruikt kunnen worden voor het samenstellen van andere types bureaustoelen.
 
Uw afnemer wil een bureaustoel kunnen bestellen en ziet graag ook betreffende stoel terug op zijn factuur. Hij hoeft niet te weten uit welke onderdelen deze samengesteld is.
Voor u zijn het echter wel onderdelen met elk hun eigen voorraad. Onderdelen die u ook bij elke bestelling dient te verzamelen in uw magazijn om ze vervolgens samen te stellen tot het eind product voor uw klant.
 
Daarbij kan het ook handig zijn om de beschikbaarheid van een bureaustoel online te tonen. Dit gebaseerd op de voorraden van de verschillende onderdelen.
 
Heeft u ook behoefte aan ondersteuning voor samengestelde en assemblage artikelen? Laat het ons weten. Wij concretiseren graag de technische specificaties op basis van de behoefte van onze klanten zodat we de prioriteit van onze ontwikkelingen beter kunnen bepalen.