Spam! Hoe kom je ervan af?

11 apr 2024

Spam, hoe kom je ervan af?

Je kent het wel, steeds die ingevulde formulieren vol met spam. Maak kennis met onze koppeling met HCaptcha. De opvolger van ReCaptcha en eenvoudig in te stellen via de backoffice.

 

Stap nu gratis over: www.hcaptcha.com

Hcaptcha is een geavanceerde vorm van CAPTCHA, een beveiligingsfeature die door LogiVert wordt gebruikt om te controleren of een bezoeker een mens is en geen geautomatiseerde bot. Het werkt door de bezoeker te vragen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het selecteren van afbeeldingen die voldoen aan een bepaald criterium. Hierdoor wordt het moeilijker voor spammers om automatisch berichten te plaatsen op je website.

De kracht van Hcaptcha ligt in zijn vermogen om de juiste balans te vinden tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Het is ontworpen om moeilijk te kraken te zijn voor bots, maar tegelijkertijd moeten de taken die worden uitgevoerd ook niet te ingewikkeld zijn voor echte gebruikers. Dit zorgt ervoor dat bezoekers geen last hebben van te veel hinderlijke veiligheidsmaatregelen, maar toch beschermd zijn tegen spam.

Een goede spamfilter op je LogiVert webshop is essentieel om de gebruikerservaring te verbeteren en de reputatie van je site te beschermen. Spammers kunnen niet alleen irritante berichten plaatsen, maar ook schadelijke links die je bezoekers kunnen leiden naar phishing-sites of malware.

Kortom, de kracht van Hcaptcha en andere tools voor spamfiltering kan niet worden onderschat. Ze helpen niet alleen om spam te verminderen, maar ook om je website veiliger te maken voor je bezoekers. Het implementeren van deze beveiligingsmaatregelen is een investering die zichzelf terugbetaalt in de vorm van een verbeterde gebruikerservaring en een betere reputatie voor je site. Het is dus zeker de moeite waard om hierin te investeren.