Optimale support bij gebruik van LogiVert Hosting

1 nov 2021
We zien de afgelopen jaren een trend in Hosting gerelateerde problemen. Externe hostingproviders hanteren verschillende instellingen en protocollen; deze kunnen voor problemen zorgen in uw LogiVert webshop(s). Ons supportteam kan hierdoor niet altijd de ondersteuning bieden die wij wensen. Dit vinden wij natuurlijk vervelend.
Downtime is omzetderving en wij snappen als geen ander dat u dit zo veel mogelijk wilt voorkomen. Wij lichten u daarom graag toe wat de voordelen van onze LogiVert Hosting pakketten zijn:
  • Wij bieden volledige ondersteuning op onze eigen Hosting.
  • Problemen in combinatie met de LogiVert software kunnen op de achtergrond uitgelezen worden door onze Servicedesk. Op deze manier hebben wij alles bij de hand om tot een snelle oplossing te komen.
  • Onze Hosting draait een online back-up van uw webshop.
  • Als er iets mis gaat met de publicatie, waardoor de webshop geen omzet meer kan genereren, kunnen wij een back-up terugzetten zodat u minder tot geen omzetderving heeft.
  • Een verhuizing van Hosting naar onze servers wordt onder begeleiding van onze Servicedesk behandeld.


Meer informatie over onze Hosting pakketten? Kom in contact!


Neem contact op met onze sales-afdeling op +31 (0)13 20 20 010 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op!