Stopzetting ondersteuning Classic webshopengine

14 sep 2021
We hebben het lang weten uit te stellen, maar de ondersteuning van de LogiVert Classic webshopengine stopt definitief in de update van deze week (versie 8.1.3.0).
 
De Classic webshopengine voldoet niet meer aan de hedendaagse vereisten voor online webshops, zowel qua beveiliging, als qua functionaliteiten. In 2016 is Equinoxe geïntroduceerd ter vervanging van Classic.
 
Indien u beschikt over een LogiVert abonnement en nog steeds gebruik maakt van de Classic engine, dient u de overstap te maken naar Equinoxe. Zodra de backoffice wordt geüpdatet naar versie 8.1.3.0 of hoger, zal de Classic webshop niet langer meer beschikbaar zijn. Wij raden onze klanten daarom ook sterk aan om te upgraden naar Equinoxe. Dan blijft uw website altijd goed beveiligd en kunt u gebruik maken van onze nieuwste functionaliteiten.
 

Upgrade naar Equinoxe

 
Wanneer u beschikt over een LogiVert abonnement, stapt u eenvoudig over op Equinoxe door de volgende stappen uit te voeren:
  1. Zet de schakelaar om van Classic naar Equinoxe,
  2. Hierna selecteert u uw nieuwe template, kiest een basis menustructuur en homepage,
  3. Vul vervolgens de homepage met uw eigen afbeeldingen en teksten.
 
Wanneer gewenst kunt u de indeling van de menu’s en de homepage volledig naar eigen wens aanpassen en inrichten. Doormiddel van de blockslayout zorgt u ervoor dat de inhoud uw pagina’s responsive is, oftewel dat het zowel op een desktop, tablet als een telefoon goed leesbaar is.
 
Maakt u nog geen gebruik van Equinoxe en heeft u hier vragen over, neem dan contact op met onze servicedesk via: servicedesk@logivert.com.