Wij stellen graag aan u voor: Thijs van den Oord

6 apr 2020

Thijs, wat leuk dat je je bij het team van LogiVert hebt gevoegd. Kun je je even voorstellen?

 
Mijn naam is Thijs van den Oord, 22 jaar jong en een geboren en getogen Tilburger. Begin dit jaar ben ik begonnen als vertegenwoordiger van LogiVert.
 
 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

 
Hoe ik terecht ben gekomen bij LogiVert? Mijn grote passie voor E-commerce heeft geleid tot deze uitdagende maar tevens zeer leerzame functie bij een vernieuwend bedrijf als Prezent Internet, waar LogiVert onderdeel van is. Door mijn commerciële achtergrond in combinatie met mijn opleiding Digital Business Concepts haal ik veel voldoening uit het overbrengen van de kwaliteiten van LogiVert.
 
De afgelopen jaren ben ik in contact gekomen met meerdere software pakketten. Door deze ervaring heb ik al snel kunnen concluderen dat LogiVert een unieke positie in deze markt heeft weten te bemachtigen, waarbij zij een helpende hand bieden voor vrijwel iedere onderneming. Ik ben daarom erg blij dat ik kan bijdragen aan deze visie!
 

Wat doe je zoal in je vrije tijd?

 
Ik zie mezelf als een échte Brabander, daarom hang ik in mijn vrije tijd graag de bourgondiër uit in de binnenstad van Tilburg. Natuurlijk in gezelschap met mijn lieftallige vriendin of vrienden. Ook met een avondje Netflixen op de bank of met een competitief gezelschapsspel maak je mij erg blij!
 

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken?

 
Ik hoop in de toekomst een hele hoop te bereiken. Ik leer elke dag nieuwe dingen bij en hoop te kunnen doorgroeien tot goeroe binnen de E-commerce. Deze branche staat nooit stil, daarom ook een goede reden om zelf ook niet stil te zitten.
 

Waarvoor kunnen onze klanten bij jou terecht?

 
Ik sta altijd klaar voor klanten die hulp of advies kunnen gebruiken. LogiVert heeft een eigen Support afdeling waar ik elke maandag deel van mag uitmaken. Maar natuurlijk kan het ook fijn zijn om buiten de Support extra advies te ontvangen over bepaalde keuzes. Ik hoop dat mijn strategische blik daarbij kan helpen.
 

Hoe zou je jezelf omschrijven?

 
Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste en leergierige kerel. Sommige zeggen dat ik af en toe een tikkeltje eigenwijs ben. Zelf ben ik het daar natuurlijk niet mee eens (misschien toch een beetje eigenwijs dan…)