Integraties

Integraties

Efficiënt, snel en klantvriendelijk.

Vergroot je bereik met online verkoop.

Header usp

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus.

Header usp

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo fringilla vel aliquet nec vulputate eget arcu.

Header usp

Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Efficiënt, snel en klantvriendelijk.

Vergroot je bereik met online verkoop.

Integraties

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

LogiVert regelt standaard alles voor u op het gebied van SEO / zoekmachineoptimalisatie: zoekmachinevriendelijke URL’s, juiste opbouw van de pagina’s, keywords en meta tags worden automatisch ingevuld en zijn desgewenst nog aan te passen

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in LogiVert zodat uw webshop optimal blijft aansluiten op de werking van zoekmachines.

Automatisch gegenereerde sitemap 

Zoekmachines als Google en Bing gebruiken een sitemap-bestand om uw website eenvoudig en snel te kunnen indexeren. Bij het publiceren van wijzigingen in uw artikelen wordt het sitemap-bestand automatisch vernieuwd en worden de zoekmachines op deze manier op de hoogte gebracht van wijzigingen.

Delen via social media

Bezoekers kunnen gemakkelijk producten die ze interessant vinden delen in hun netwerk via koppelingen met social media. Zo helpen uw klanten uw producten zichtbaar te maken op Facebook, Twitter, Pinterest en andere kanalen. 

e-commerce tracking met Google Analytics

Meten is weten, dat geldt zeker voor e-commerce. Richt uw Google Tag manager in via Logivert om precies zicht te hebben op uw klanten in de online shop. Waarop wordt u gevonden, wat zijn uw populaire artikelen, en hoe makkelijk vinden klanten de weg naar afgeronde bestelling.

 

Korting en Kortingsbonnen

Korting is en blijft een krachtig marketinginstrument. Zowel voor het aantrekken van nieuwe klanten als voor binding van bestaande klanten. LogiVert heeft de mogelijkheden in huis om allerlei soorten korting te kunnen inregelen en kortingsbonnen te beheren en aan te bieden aan uw klanten.

Marketing automation met automatische nieuwsbrieven  (alleen enterprise)

Uw klanten op het juiste moment aanspreken voor vervolgaankopen of  herhaalaankopen. Marketing automation biedt ongekend veel mogelijkheden om uw verkoop te stimuleren bij uw bestaande klanten. LogiVert heeft de techniek in huis om dit in te richten.

Klanten Reviews

Beoordelingen van klanten zijn een belangrijk middel om uw verkoop te stimuleren. Voor sommige diensten of producten is dit zelfs de belangrijkste informatiebron voor potentiële klanten om een keuze op te baseren. Logivert werkt samen met belangrijke review-partners om goede review mogelijkheden op uw webshop te bieden. 

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.