Unit 13

Alles in één oplossing dat het dagelijkse werk overzichtelijk maakt.

Unit 13

Over Unit 13

Unit13 Outdoor Adventures biedt de ultieme beleving op gebied van Airsoft en lasergame. Voor evenementen en uitjes biedt Unit13 allerlei mooie voorzieningen. In de uitgebreide shop is alles te koop op het gebied van Airsoft en lasergame artikelen. Unit13 is een bekende en grote naam op dit gebied en heeft een lange historie.

De voordelen van LogiVert? Het is met name de alles-in-één-oplossing. Deze maakt alles erg overzichtelijk.

Berry Meesen
Unit 13

Een groot voordeel voor ons is dat klanten online direct zien wat de voorraden zijn. Zij kunnen dan niet alleen direct bestellen, maar ook besluiten om naar de winkel te komen in de wetenschap dat hetgeen ze willen er in ieder geval is. Mochten producten niet voorradig zijn dan kunnen ze eventueel reserveren.
Logivert neemt ons een hoop werk uit handen. Zowel in de winkel als in het magazijn.

Berry Meesen
Unit 13

De keuze voor Logivert

Logivert is het hart van de bedrijfsvoering van Unit13. Zowel de fysieke winkel, als het magazijn en de online shop draaien op de software van Logivert. Het grootste voordeel voor Unit 13 is dan ook de uitgebreidheid van het systeem, waardoor alles ondersteund kan worden vanuit 1 softwarepakket.

De voorraad is altijd actueel. De offline en online verkopen worden centraal verwerkt. Klanten hoeven dus nooit teleurgesteld te worden met nee-verkoop. Dat is een groot voordeel.

Offline en online verkopen worden optimaal gecombineerd: bestellen online en ophalen in de winkel, reserveren van producten. De orders staan al klaar voordat de klant onderweg is, en in de winkel kunnen er ook eenvoudig nog producten aan de bestelling worden toegevoegd.

Werken met Logivert heeft er voor gezorgd dat er veel tijd wordt bespaard. De software neemt veel handelingen uit handen door zaken automatisch uit te voeren. Ook de scan-app is een optimale oplossing voor het bijhouden van het magazijn.

In het magazijn worden de orders grotendeels met behulp van barcodescanners verwerkt. Dit zorgt voor een soepele en snelle verwerking. Medewerkers roepen de order op door de barcode op de picklijst te scannen, waarna de status van de bestelling bepaald wordt door de juiste barcode te scannen op de “status-kaart” die bij de paktafel hangt. Logivert handelt het dan verder automatisch af. Facturen worden geprint, pakketten worden aangemeld bij vervoerders, klanten worden over de status van hun order geïnformeerd, orders worden als verwerkt geregistreerd, …

De integraties in Logivert zorgen ervoor dat de processen soepel lopen. Mailcampaigns is zo’n integratie waardoor klanten gericht benaderd worden en de marketing optimaal verloopt.

De samenwerking met Logivert

Uniek aan Logivert is ook de mogelijkheid om maatwerk wensen in te brengen. Volgens Unit 13 gaat de servicedesk moeilijke vragen niet uit de weg. Sterker nog, ze worden gegarandeerd opgepakt. Daarbij is er prettig persoonlijk contact, waardoor zij goed kunnen schakelen met Logivert.

Wij werken sinds 2008 met Logivert. Wij zijn er in gegroeid. Bij Logivert is er geen over de schutting mentaliteit.

Berry Meesen
Unit 13

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.