RBI PACKAGING

Een gebruiksvriendelijk systeem met goede support.

RBI PACKAGING

Over RBI PACKAGING

RBI PACKAGING uit Apeldoorn is een totaalleverancier van verpakkingen en alles wat daarbij hoort. Ze voeren een groot assortiment en houden meer dan 10.000 artikelen op voorraad aan. Uitgangspunt voor RBI is dat ze altijd een oplossing willen bieden, ook al is de vraag complex en bijzonder. Out-of-the-box denken wordt door RBI in de praktijk gebracht.

De kernwoorden: gebruiksvriendelijk, goede support, professionaliteit, veel mogelijkheden en veelzijdig.

Renate
RBI PACKAGING

De keuze voor Logivert

De veelzijdigheid en vele mogelijkheden van Logivert ziet RBI als grootste voordeel. Met Logivert kan RBI haar online catalogus aan klanten aanbieden, precies op de manier zoals ze dit zelf willen. Het toevoegen van foto’s, het presenteren van de artikelen in overzichtelijke tabellen: het kan allemaal in Logivert.

 

RBI heeft een groot assortiment. Er wijzigt ook continu van alles in. De inrichting is daardoor een intensief werk, maar daar helpt het systeem met verschillende functies bij. Een goede inrichting is belangrijk en kwaliteit kost tijd. 

Logivert heeft sterk bijgedragen in de online vindbaarheid van RBI. Bezoekers weten RBI online goed te vinden, en krijgen met de catalogus snel de informatie die ze zoeken. Dat is ook de manier hoe het werkt in deze branche.

De samenwerking met Logivert

Er wordt goede support geboden door de Logivert Servicedesk. “We zijn super tevreden. Altijd in voor een pretje”, aldus Renate van RBI. Ook de handleiding met de uitgebreide zoekfunctie zorgt ervoor dat je goed geholpen wordt als er vragen zijn.

We zijn super tevreden. Altijd in voor een pretje.

Renate
RBI PACKAGING

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.