Jachthondenwinkel

“Er zijn veel manieren om het systeem in te richten, waardoor wij het specifiek voor onze eigen bedrijfsprocessen in kunnen zetten.”

Jachthondenwinkel

Over Jachthondenwinkel

Jachthondenwinkel.nl is een veelgenoemde naam in de markt van jachthond-artikelen. Van hondenspeeltjes, outfits, fluitjes tot hondenbotten. Moniek Ophey van Jachthondenwinkel.nl heeft een ruim assortiment, welke ze graag zo uitgebreid mogelijk in de markt zet. Logivert ondersteunt de bedrijfsprocessen van de online en offline verkopen. Zo is Moniek gestart met enkel de webshop, wat verder uitgegroeid is met een fysieke winkel.

Van mijn klanten moet ik het hebben. Ik stel ze daarom niet graag teleur met late leveringen of lege schappen.

Moniek Ophey
Jachthondenwinkel

Het is fijn dat je in één systeem alles kan. Zowel de online verkopen, als de koppeling met de kassa, het bijhouden van de voorraden, voorraadsynchronisatie,… en nog veel meer.
Er zijn veel manieren om het systeem in te richten, waardoor wij het specifiek voor onze eigen bedrijfsprocessen in kunnen zetten.

Moniek Ophey
Jachthondenwinkel

De keuze voor Logivert

Moniek heeft al veel stappen gemaakt in het automatiseren van haar bedrijfsvoering. Zo is de voorraad synchronisatie essentieel om haar klanten zowel online als offline optimaal te voorzien. Nee-verkoop is geen optie voor Moniek. ‘‘Van mijn klanten moet ik het hebben, ik stel deze daarom niet graag teleur met late leveringen of lege schappen. Middels de inkoopfunctionaliteit ben ik altijd op de hoogte van de stand van mijn voorraad, gebaseerd op een minimale voorraad’’.

Het verwerken van de orders is zo ver mogelijk geautomatiseerd door daar waar mogelijk automatische acties in te stellen.

Met de koppeling met SendCloud worden, bij het verwerken van de orders, verzendlabels automatisch aangemaakt. Vervolgens worden klanten direct op de hoogte gebracht via een automatische mail.
Door alle stappen van het inkoop- en verkoopproces worden zaken eenvoudig verwerkt en geregistreerd. De eenvoudige koppeling met het boekhoudsysteem maakt het volledige proces af.

In de winkel wordt uitgebreid gebruik gemaakt van de kassa module van Logivert. Zo zijn alle artikelen voorzien van een prijslabel met barcode. Hierdoor kunnen ze zowel bij de kassa scannen als bij het inventariseren. Een enorme tijdwinst en grote meerwaarde om inzage te krijgen in het aanbod en de voorraden.

De samenwerking met Logivert

‘‘Het team van Logivert denkt actief mee en hebben ons erg goed geholpen. Het pakket is veelzijdig en mijn bezoeken aan het kantoor in Tilburg zijn zeer waardevol geweest. Middels de supportafdeling van Logivert heb ik snel antwoord op mijn vragen en krijg ik veel persoonlijke aandacht.’’

‘‘Logivert heeft ervoor gezorgd dat ik grote stappen heb kunnen zetten met mijn organisatie. Het nauwe contact met Logivert en de uitgebreide software hebben gezorgd voor meer bezoekers en ik houd meer tijd over, die ik graag besteed aan mijn klanten. Logivert denkt op bedrijfsniveau mee en ik ben zeker van plan om meer stappen te gaan zetten met Logivert.’’

Ik ben erg blij met de servicedesk. Het werkt goed. Er is veel persoonlijke aandacht en de lijntjes zijn kort. Ook wat betreft de doorontwikkeling van het pakket, er is gewoon veel technische kennis in huis.

Moniek Ophey
Jachthondenwinkel

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.