Hairsupplies

‘‘Logivert is een all-in-one oplossing, waarmee wij sinds 2006 grote stappen hebben kunnen zetten.’’

Hairsupplies

Over Hairsupplies

Hairsupplies is een klein- en groothandel in haarcosmetica. In de winkel in Poppel kan men zowel terecht voor alle producten als om zich te laten verwennen in de gemoedelijke kapsalon en barbershop. Daar wordt altijd gewerkt volgens de laatste trends, technieken en de nieuwste haarmode.
 Hairsupplies is de exclusieve verdeler van verschillende haar- en verzorgingsproducten. Merken zoals Tressa, Watercolors en het exclusieve Tonsor1951.

De kassamodule in Logivert is voor ons de ideale oplossing. De online en offline verkoop worden gecombineerd en afgehandeld in één systeem, terwijl onze voorraad altijd actueel en up-to-date is.

Jilles
Hairsupplies

…Hiernaast maken we ook gebruik van feeds, waarmee we onze artikelen kunnen aanbieden bij diverse platformen, bijv. Google Shopping, Facebook, Instagram. Ook is er de mogelijkheid om ons assortiment bij andere “marktplaatsen” aan te bieden. Hier maken we nog geen gebruik van en doen we dit nog handmatig. Maar in de toekomst zullen we zeker overwegen hier wel gebruik van te maken, aangezien dit weer een hoop administratief werkt weg haalt.

Jilles
Hairsupplies

De keuze voor Logivert

‘‘Wij zijn gestart als kleine ondernemer, met als doelstelling om naast de fysieke winkel, ook een online webshop aan te bieden.” Al snel is gebleken dat Hairsupplies op zoek was naar één integrale oplossing. Het werken in twee verschillende systemen zorgde voor een hoop extra werk en vraagstukken: geen voorraadsynchronisatie, artikelen tweemaal invoeren en klantgegevens waren nooit compleet.
‘‘De kassamodule in Logivert is voor ons de meest ideale oplossing. De online en offline verkoop worden gecombineerd en afgehandeld in één systeem, terwijl onze voorraad altijd actueel en up-to-date is. We hebben meerdere processen geautomatiseerd, waardoor we meer tijd over hebben voor andere zaken. Door het aanmaken van verschillende klantgroepen, kunnen we zowel onze B2B als onze B2C klanten optimaal voorzien. Zowel voor de online verkoop, als de facturatie hiervan.”

Persoonlijk contact staat bij Hairsupplies hoog in het vaandel. Toch is het prettig dat middels Logivert verschillende geautomatiseerde mails verstuurd kunnen worden. Dit nam voorheen veel tijd in beslag. Zodra een order klaar is voor verzending, krijgt de klant automatisch een mail met de status van zijn bestelling en een track & trace. Na een pin-transactie krijgt de klant een kassabon gemaild en daarnaast zijn herhaalbestellingen of -afspraken ook mogelijk binnen Logivert. Hier hebben de klanten van Hairsupplies natuurlijk veel voordeel aan.

“Een voordeel van Logivert is dat ze steeds nieuwe functies ontwikkelen waarmee je voorruit kan als ondernemer. Voor Tonsor 1951 (een merk waar Hairsupplies verdeler van is) wordt er ook gebruik gemaakt van de software van Logivert. Door de mogelijkheid van de module Multishop kan je eenvoudig meerdere webshops maken, Waarbij je vanuit 1 database alles kan beheren, zoals voorraad, facturatie, layouts, talen. Ook kan je per webshop het assortiment aanpassen, hierdoor kan je dus ook makkelijk op verschillende landen inspelen waar bepaalde producten niet verkocht mogen worden, of andere productvoorwaarden heeft. Voor Tonsor1951.be en Tonsor1951.nl was Logivert de ideale oplossing.”

De samenwerking met Logivert

“Door ons uitgebreide gebruik, maar ook de veelzijdigheid van het pakket, ontstaan er nog wel eens uiteenlopende vragen. Logivert heeft een uitgebreide handleiding, die met name bij nieuwe functionaliteiten erg prettig is. Daarnaast maken wij ook regelmatig  gebruik van de Servicedesk. We kunnen altijd bellen met Logivert en de lijntjes zijn kort. Door middel van het support ticket systeem kan ik tickets aanmaken, waar ik snel feedback op ontvang via de mail of telefonisch. Even meekijken via TeamViewer is ook geen probleem.” 

Logivert heeft ons bedrijf helpen groeien, waar we nog steeds erg dankbaar voor zijn. Met name de afhandeling van alle orders in één venster, biedt voor ons een uitkomst. Zo draaien we meerdere webshops en een fysieke winkel, terwijl de software simpel en overzichtelijk blijft.

Jilles
Hairsupplies

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.