Eyelens

Logivert is op veel plekken binnen ons bedrijf terug te vinden.

Over Eyelens

Eyelens bestaat in 2020 alweer 13 jaar. Sinds 2007 is het bedrijf gespecialiseerd in de online verkoop van contactlenzen en lenzenvloeistof. Eyelens is voort gekomen uit het optiekbedrijf Prins Brillen, een familiebedrijf dat sinds 1922 optiekwinkels exploiteerde in de regio Noord Holland. Met deze jarenlange ervaring, kennis en expertise hebben zij zich gericht op de online contactlenzenmarkt met de servicegerichtheid van de winkel om de hoek!

Via een online catalogus geven zij een overzicht van contactlenzen en lenzenvloeistoffen die ze online aanbieden. Het concept is gebaseerd op het gelijktijdig leveren van lezen gecombineerd met de vloeistof, zodat de klant het voor de beste prijs kan kopen.

Eyelens staat voor een uitstekende prijs! Ze leveren super snel (binnen 2 werkdagen, torische lenzen binnen 3 werkdagen) en doen dit in een speciale platte verpakking die door de brievenbus past. De levering wordt dus ook gewoon bezorgd wanneer de klant niet thuis is.

Logivert is op veel plekken binnen ons bedrijf terug te vinden. Vooral bij de orderverwerking hebben we veel tijd gewonnen doordat we barcodes hebben laten ontwikkelen. We kunnen aan de hand van deze barcode nu heel snel zien bij welke klant de order hoort. Bij ons op de inpaktafel worden de orders gescand met de handscanner en we kunnen dan direct een factuur sturen of het etiket printen. Wij zijn dus geen tijd meer kwijt met handmatig de orders nalopen en opzoeken maar het is met één scan geregeld! Echte efficiënte orderverwerking dus.

Joop Michielsen
Eyelens

Het is een heel fijn pakket waar je zowel je online website mee kunt onderhouden als een Backoffice gedeelte. Daarnaast zijn bij Prezent Internet (waar Logivert onderdeel van is) alle principes aanwezig om de bedrijfsvoering te kunnen waarborgen.

Joop Michielsen
Eyelens

De keuze voor Logivert

In 2007 is Eyelens begonnen met het starten van een webwinkel. Ze wilden destijds vooral kijken wat dit zou doen ten opzichte van een fysieke winkel. Het begon met het kopen van een doosje software in de winkel. Het Logivert pakket heette toen nog Mijn Webwinkel en was onder andere te koop bij diverse Office Centers.

Joop Michielsen, de eigenaar van Eyelens, was vooral op zoek naar software waarmee hij zijn hele bedrijf kon runnen. “Logivert had elementen die andere softwarepakketten niet hadden. Het was namelijk een pakket met zowel een backoffice als een frontoffice (de website). Daarnaast werd er ook support bij aangeboden, wat voor ons als startende webshop ook heel belangrijk was. We hadden dus alles in één pakket om ons bedrijf te kunnen laten draaien. Bij andere pakketten was je verplicht om er nog een losse backoffice bij aan te schaffen. Logivert was hierin dus echt uniek. De volledige bedrijfsvoering hadden we in één pakket gewaarborgd. Nu, 13 jaar later, zijn we nog steeds erg blij met de keuze voor Logivert die we toen hebben gemaakt”.

Het motto van Eyelens is: Simpel en Snel, Eyelens.nl. Deze kernwaarden kunnen zij onder andere bewaken door gebruik te maken van Logivert. Vooral het feit dat je alle functionaliteit bij één partij kunt onderbrengen vindt Joop erg fijn.

De samenwerking met Logivert

In het verleden heeft Eyelens al meerdere functionaliteiten op maat laten ontwikkelen door Logivert. Zo gebruiken zij een abonnementenmodule die speciaal voor Eyelens ontwikkeld is. “Abonnementen zijn vooral populair bij de jongere generaties. Deze functionaliteit was nog niet aanwezig in de software en hebben we dus in samenwerking met Logivert laten ontwikkelen op basis van onze wensen. En met succes! Onze klanten kunnen nu bij ons abonnementen afsluiten waardoor ze elke 3 maanden nieuwe lenzen binnen krijgen. Anno 2020 zijn er veel klanten die gebruik maken van een abonnement dus dit is een mooie toevoeging aan de software. De doorontwikkeling van deze functionaliteit gaat nog steeds door. We willen er de komende tijd samen met Logivert verder in investeren, zodat we deze functionaliteit nog meer optimaliseren.”

Over de support van Logivert is Joop erg te spreken. “Problemen nemen ze echt serieus en ze laten blijken dat ze hun best doen de juiste oplossing te vinden. Ze geven je niet het idee dat je zelf iets fout hebt gedaan, maar gaan er echt zelf mee aan de slag. Bij urgentie wordt het ook echt snel opgepakt. Dit ervaren wij als zeer positief! We worden met onze vragen en problemen echt serieus genomen en dat is top. Om de support in één woord te omschrijven: GEWELDIG.”

Tevreden klanten.

En de waarde van Logivert in het groeiproces van deze ondernemers.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.