Zorg & welzijn

Persoonlijk contact met jouw klanten en leveranciers staat centraal.

Zorg & welzijn

Logivert ondersteunt je bij de automatisering van de verkoop van zorg en welzijn producten.

Een zorgvuldig systeem om klanten optimaal te bedienen.

Logivert biedt een uitgebreide backoffice en webshop voor het aanbieden van zorg en welzijn producten. Zorg & Welzijn is een unieke branche, waar persoonlijk contact centraal staat. Logivert kent de sector en speelt hier met zeer specifieke functionaliteiten op in.

De software biedt uitgebreide klantinformatie om jouw klanten optimaal te kunnen bedienen, doordat je alle informatie beheert vanuit één systeem. Privacygevoelige informatie wordt veilig opgeslagen.

Alle klantafspraken op een rij zorgen voor een goede planning. Afspraken met klanten en relaties worden eenvoudig opgeslagen in de geïntegreerde agenda, ook als collega’s er even niet zijn.

Geoptimaliseerde opties

Bij de verkoop van o.a. contactlenzen is het kunnen specificeren van “opties” essentieel. Logivert houdt rekening met elkaar uitsluitende opties.

Declaratie mogelijkheden

Voor de declaratie van zorgproducten dienen documenten en processen aan zekere standaarden te voldoen. Het systeem faciliteert deze voor zowel consumenten als bedrijven.

OCI & data uitwisselling

Instellingen en andere grotere afnemers maken vaak gebruik van inkoop systemen, deze koppelt je eenvoudig aan jouw webshop. Ook de uitwisseling van productgegevens en orders met andere systemen is mogelijk.

Winkel & webwinkel

Zowel consumenten als bedrijven kopen eenvoudig online of offline. Klantaccounts, bestelgeschiedenis, automatische herinneringen en wensenlijsten faciliteren herhaalbestellingen in jouw webshop.

AVG-proof

De bescherming van de gegevens van jouw klanten is belangrijk. Het systeem helpt je om deze zorgvuldig te beheren en indien gewenst te anonimiseren.

Relatiebeheer (CRM)

Van adresgegevens, contactmomenten tot offertes. Het systeem biedt veel mogelijkheden om de relatie met jouw klanten te beheren zodat je sales kansen kunt creëren.

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.