Software as a Service

Overal en altijd toegang tot jouw systeem.

Software as a Service

Software as a Service

Onder de diensten van Logivert valt ook het onderwerp Software as a Service. Maar wat is dat nu eigenlijk? Het is als al je programma’s en bestanden die je nodig hebt voor je bedrijf niet op je eigen computer installeert, maar staat opgeslagen in de Cloud. Op deze manier kun je altijd naar al je bestanden, zodra je internet hebt. 

Dat betekent dat je geen gedoe hebt met het installeren van ingewikkelde software. Alles wat je nodig hebt, van het beheren van je voorraad tot het regelen van je webshop, zit online in ons beveiligd systeem. Het mooie is dat je overal toegang hebt, zolang je maar internet hebt. Of je nu op kantoor zit, thuis werkt of ergens anders bent, je kunt altijd veilig inloggen en aan de slag.

Wat maakt de Software as a Service van Logivert zo handig?

Een van de grote voordelen van Logivert zijn de automatische updates. Je hoeft je geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van software, want Logivert zorgt ervoor dat je altijd werkt met de nieuwste versie. Dit betekent dat je altijd de laatste functies en verbeteringen tot je beschikking hebt.

Flexibiliteit is iets wat bij Logivert heel belangrijk is. Het systeem past zich aan jouw behoeften aan en groeit mee met de ontwikkeling van je bedrijf. Of je nu net begint of al een gevestigde onderneming hebt, Logivert biedt een schaalbare oplossing die volledig met je meegroeit.

Bij Logivert staat veiligheid voorop. Ons systeem wordt ondersteund door geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor je bedrijfsgegevens te allen tijde beschermd zijn. Bovendien zijn we ISO-gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging. Dit biedt een extra waarde doordat het aantoont dat we ons inzetten voor de hoogste normen van gegevensbescherming en -beveiliging.

Deskundige ondersteuning maakt het plaatje compleet. Logivert staat altijd voor je klaar met een team van professionals om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te begeleiden bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Het is als een betrouwbare partner die je helpt groeien en succesvol te zijn.

Benieuwd naar al onze diensten?

Wil je weten hoe we jouw omzet kunnen vergroten?

We leggen het uit in een live demo.