Veelvoorkomende vragen en foutmeldingen

Article DB is empty

Error ftp engine for global license key not activated

Het programma kan geen verbinding leggen, via FTP, met u server/site.

Gegeven kan niet verwijderd worden! Het is gekoppeld.

Productsleutel en activatiecode ingevuld, maar programma gaat niet verder.

Hoe zet ik LogiVert over naar een andere computer

Verzendkosten instellen: pakket of brief

Heeft u niet het antwoord op uw vraag gevonden in deze online-help? Laat het ons weten. Wij zullen dan beoordelen of we deze als nog toe kunnen voegen aan de help. Indien uw vraag meer gebruiker specifiek is zullen we deze aan de helpdesk doorspelen (hiervoor dient u wel over een abonnement te beschikken).