Error ftp engine for global license key not activated

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door het feit dat het programma niet voldoende rechten heeft om het publiceren uit te kunnen voeren. U lost het probleem op door het programma (eenmalig) met administratorrechten op te starten.

Dit doet u door met uw rechtermuisknop op de snelkoppeling van LogiVert te klikken. Selecteer dan Eigenschappen. Ga naar tabblad Compatibiliteit en selecteer "Dit programma als administrator opstarten".

Zijn er meerdere gebruikersaccounts actief binnen Windows klik dan eerst op de knop "Instellingen voor alle gebruikers wijzigen" en vink in het verschenen venster de box "Dit programma als administrator opstarten" aan.

uitvoerenalsadministrator

Start vervolgens het programma.

Het kan voorkomen dat na deze handelingen bij het publiceren de foutmelding alsnog verschijnt. Deze zal echter worden opgevolgd met de melding "registratie sfftplib.dll is geslaagd". Na deze melding kunt alsnog de publicatie succesvol uitvoeren.

Handmatig de dll registeren

Maakt u gebruik van de client/server installatie en krijgt u de foutmelding op een van de werkstations is het aan te raden het volgende te doen. Start Command Prompt op met administratorrechten.  Voer het volgende commando in:

regsvr32 "<netwerkpad naar LogiVert programmamap>\sfftplib.dll"

let op dat het netwerkpad wordt gebruikt en niet de schijfletter.

Na het succesvol uitvoeren van het commando verschijnt de melding dat de opdracht voltooid is. Verschijnt er een melding toegang gewijgerd heeft u onvoldoende rechten om het commando uit te voeren. Neem contact op met uw network administrator. Verschijnt de melding dat de dll niet gevonden kan worden is het netwerkpad naar de LogiVert-programmamap niet goed geformuleerd.