Het programma kan geen verbinding leggen

U wilt de webwinkel publiceren of insternetbestellingen ophalen en volgende melding verschijnt.

hetprogrammakangeenverbindingleggen

Verschijnt voor deze melding de melding error ftp engine for global license key not activated zie betreffend uitleg.

Dat het programma geen verbinding met de hosting server kan maken, kan de volgende oorzaken hebben:

FTP-gegevens zijn niet juist ingevuld
Kopieert u de gegevens uit een e-mail van uw hosting provider controleer dan of u geen spaties mee kopiëert. Wachtwoord verkeerd intoetsen is een begrijpelijke en veel voorkomende fout op het internet. Tik het wachtwoord eerdt in bv. Klandblok en kopieer 'm vervolgens naar de ftp-instellingen.

De pc heeft geen of een instabiele verbinding met het internet
Mocht de internetverbinding dermate traag en/of instabiel zijn, kan het programma de verbinding met de hosting server niet in stand houden. Er treden dan zogenoemde time-outs op. Controleer de internetverbinding. Zet programma's die intensief gebruik maken van de internetverbinding tijdelijk uit. Maakt u gebruik van een wifi-verbinding schakel dan over op en bekabelde verbinding; wifi kan heel snel zijn, maar is per definitie minder stabiel dan bekabeld.

De hosting server is off line of niet benaderbaar
Neem hierover contact op met uw hosting provider.

Blokkering door firewall
Standaard wordt bij de eerste keer publiceren een melding van Windows Firewall weergegeven die de gebruiker vraagt om het LogiVert programma toestemming te geven een regel toe te voegen. Heeft u het programma geen toestemming gegeven dient u dit alsnog te doen via de Windows Firewall instellingen. Over het algemeen is het niet aan te raden Windows Firewall uit te zetten.