Afhankelijk of u een nieuwe administratie aan het creëren bent (1) of u via Start -> Administratie -> Eigenschappen in het venster Eigenschappen 2/6 - Template selecteren terecht komt (2), krijgt u respectievelijk het venster Template selecteren (optie 1) dan wel Eigenschappen 2/6 - Template selecteren (optie 2) te zien. Als u in het venster Eigenschappen 2/6 - Template selecteren rechtsboven op Selecteren klikt, opent het venster Template selecteren.

EigenschappenTemplateSelecteren

In het venster Template selecteren kunt u de vooringestelde lay-outs bekijken. Via het linker veld kiest u de lay-out inclusief kleurvariatie die het beste bij uw webwinkel past. Als u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op Accepteren en belandt u terug in het venster Eigenschappen 2/6 - Template selecteren. Via de optie Vormgeving van Template kunt u de lay-out verder aanpassen. Via de optie Standaard templateteksten kunt de gebruikte teksten in de template wijzigen naar uw eigen voorkeur.

Afhankelijk of u een responsive of een niet-responsive template selecteert, wordt het eigenschappenvenster anders weergegeven. Kiest u voor een niet-responsive lay-out template dient u voor de weergave op mobiele apparaten en social media een aparte template te selecteren.

EigenschappenTemplateSelecteren2

Mobiele webwinkel

Vink links onderin de checkbox Mobiele versie aan. Er verschijnt dan een onderdeel voor de selectie van uw mobiele lay-out. U kunt een lay-out selecteren via de knop Selecteren aan de rechter kant.

Na selectie van de lay-out dient u naar stap 3/6 te gaan. Scroll daar in het linker deel helemaal naar beneden. Daar vindt u het veld “Logo (mobiel)”.

Social media webwinkel (LogiVert)

Vink de optie Social media webwinkel aan. Klik vervolgens op de knop Selecteren, rechts van de optie Social media webwinkel. Selecteer en accepteer de gewenste Lay-out.  Zie bijlage: Facebook-shop over hoe u de webwinkel in facebook beschikbaar maakt.

Door te klikken op Volgende komt u in het volgende eigenschappen venster terecht.