Facebook-Shop (LogiVert)

Let op: Facebook is in hoge mate aan verandering onderhevig. Zowel weergave als functionaliteit kan afwijken van de onderstaande instructie. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze Support afdeling.

Een Facebook-pagina maken

Ga naar Facebook en log in met uw gebruikersgegevens. Klik vervolgens helemaal onderaan op “Maak een pagina”. Maak een keuze tussen de verschillende opties (Lokaal bedrijf, Bedrijf, Merk, etc)

Kies een categorie, vul de gewenste naam in, plaats een vinkje dat u akkoord gaat met de voorwaarden en klik op “Aan de slag”.

Nu is uw pagina klaar.

De webwinkel toevoegen aan de Facebook-pagina

Ga naar Facebook en vul in de zoekbalk in: Static HTML: iframe tabs.

Zoek_Static_HTML_iframe_tabs

Het eerste zoekresultaat is de App die het beste gebruikt kan worden. Na het selecteren van het aangegeven zoekresultaat verschijnt een volgende pagina met een grote groen knop waarmee de App toegevoegd kan worden aan Facebook pagina's.

Add_static_html_to_a_page

De app is nu met de standaard tabnaam Welcome toegevoegd aan het menu van de Facebook-pagina. Klik hier op en klik vervolgens op de knop Edit tab.

Edit_tab

Onder Content kan nu de code toegevoegd worden die de webwinkel in Facebook laat tonen. In ons voorbeeld tonen we de LogiVert website:

Embed_your_website

Let op: enkel ssl-beveiligde websites kunnen gekoppeld worden aan Facebook.

Nadat de code is ingevuld klikt u op Embed your website en in het overlay-venster kiest u onder Free apps voor Static HTML. Klik vervolgens op Use Static HTML app. Om de app live te zetten klikt u op Save & Publish.

De app is nu als menu-item toegevoegd aan uw Facebook-pagina.

Om de naam en afbeelding van de app te wijzigen klikt u bovenin de facebook-pagina op Instellingen en vervolgens in het menu links op Apps. Klik bij Toegevoegde toepassingen onder Static HTML: iframe tabs op Instellingen bewerken om de tekst aan te passen en een eigen afbeelding toe te voegen.

Edit_iframe_tabs_settings