Installatie / update loopt vast

Bij de installatie van een update van LogiVert kan het gebeuren date het (de)installatieproces vastloopt. Dit kan het gevolg zijn van een corrupt geraakte Windows Registry key.
Bij de installatie van een update wordt in de Registry gekeken op aanwezigheid van een vorige installatie. Bij een corrupte Registry key is deze informatie foutief, niet volledig of afwezig. Het probleem is te verhelpen door de volledige key te verwijderen.

Ga als volgt te werk:

Verzeker u ervan dat u weet wat u doet. Eén verkeerde handeling in de registry kan mogelijk leiden tot het volledig en onherstelbaar vastlopen van Windows. Indien u twijfelt is het advies om de volgende handelingen NIET uit te voeren.
Sluit alle programma’s af
Start Regedit op
Ga naar Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products
Zoek naar: logivert
U krijgt dan een zoekresultaat als de volgende.
clip0024
Mocht u meerdere versies van LogiVert geïnstalleerd hebben op uw computer let dan goed op of het om de juiste versie gaat. Zo niet, zoek dan verder.
Selecteer vervolgens de sleutel aan de linker kant waar de zojuist gevonden tekenreekswaarde zich onder bevind.
In dit voorbeeld is dat de sleutel: 07D6D57BF34BEF442B7A61C808193C3C
Klik met uw rechtermuisknop op de sleutel en selecteer de optie Verwijderen.
clip0025
Als de sleutel eenmaal verwijderd is dient u Regedit af te sluiten
U zou nu probleemloos de installatie op moeten kunnen starten en volledig uit kunnen voeren