Algemeen

De algemene API key maakt de overige API-koppelingen mogelijk.

MyParcel NL

Om vanuit het venster Verkopen direct uit te leveren orders aan te melden bij MyParcel dienen hier de gegevens van MyParcel ingevuld te worden alsmede het instellen van het standaard label.

KiyOh

KiyOh biedt de mogelijkheid klanten die een bestelling in uw webwinkel te hebben gedaan automatisch te verzoeken uw webwinkel te beoordelen. Vul hier de gegevens in die u van KiyOh heeft ontvangen.

Automatisch e-mailcampagnes

Activeer de mogelijkheid om uw klanten per e-mail reminders te sturen over individuele artikelen. De e-mailcampagnes stelt u in het venster Artikelen.

Beslist.nl/.be productinformatie bijwerken

De API koppeling tussen LogiVert en Beslist.nl/be biedt de mogelijkheid om de orders zoals geplaatst bij Beslist in de LogiVert backoffice te verwerken. U activeert dit onderdeel door de optie aan te vinken. Vervolgens dienen de velden Client ID, Shop ID, API Key en Order Feed API key gevuld te worden met de waardes zoals door Beslist doorgegeven. Bij Test kunt u aangeven of u het geheel in test-modus wilt gebruiken.

Indien u ook een artikelfeed heeft ingesteld voor Beslist zal bij het publiceren van de artikelen deze koppeling ervoor zorgen dat de artikelinformatie op de Beslist-website wordt bijgewerkt.

OCI-koppeling

OCI staat voor Open Catalog Interface. Hiermee is het mogelijk LogiVert te koppelen met andere ERP systemen.

Budgetgarantie

De functionaliteit budgetgarantie biedt de mogelijkheid voor een geregistreerde klant een te besteden budget in te stellen. Bij overschrijding hiervan wordt er een waarschuwing getoond in de webwinkel of de order kan niet voltooid worden. U stelt het budget verder in op tabblad Geregistreerde klant in het venster Klanten.